söndag, april 17, 2011

Söndagsbilder v. 15 och ljudliga vårtecken
Aaaaah - en sån skön eftermiddag jag och barnen tillbringade vid mina föräldrars sommarstuga idag! Mannen kunde tyvärr inte göra oss sällskap eftersom han satt som valfunktionär hela dagen. Tänk att man kan bli både så uppiggad och samtidigt så trött, av att promenera, leka och busa utomhus vid havet :) När vi närmade oss hemmet igen mot kvällen så såg jag en hel massa med fåglar ute på en åker. Gissa vilken ljudvolym det var? Där fanns både grågås, kanadagås och svanar och till sist två stycken tranor! Det blev ingen bra kvalitet på fotona, men ni kan klicka dom större om ni vill.
9 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Oooooh så härlig bild på vantarna =)
Hoppas du får en underbar vecka vännen!
Kramen

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin samling med fåglar.
Här har det kånkats möbler och böcker i helgen eftersom vi tömt arbetsrummet, men lite har jag hunnit vara ute och njuta av den kommande våren.

Puumuli sa...

Det är ljuvligt att få lyssna på alla fåglars vackra konsert igen efter en lång vinter!

Ha en fin dag!

Kram
Sari från Puumuli

alegni sa...

vilken härlig dag ni hade! jag tycker fågelbilderna är fina, det är inte så lätt att fånga sådana på bild i och med att de är så dåliga på att posera ;)
kramis

Nette Cecilia sa...

Bra bilder på fåglarna dom håller inte positionen så länge så att säga ,kram Nette

Kamomilla sa...

Håller med Ingela, det är jättesvårt! Ska själv försöka mig på samma imorgon, vi har en kortkurs i naturfoto nu på gång..

Lyckoslanten sa...

Vilka härliga fågelbilder. Jag försökte fånga tranorna som flög förbi här med mobilen, men det såg ut som små svarta prickar (som något flugorna lämnar efter sig)... ;o)

Fairytale sa...

Låter som en ljuvlig dag. Vilka härliga fågelbilder, nu är väl våren verkligen på väg med stormsteg!
Ha en bra dag!
Kram

lyckobo sa...

Låter som en superdag, och visst är havsluften rena rama sömnmedicinen!! Alla andra verkar nog ha varmare än oss,men nog får vi väl också njuta av värmen inom sin tid...
Ha det bra!