lördag, april 16, 2011

Sol, sol, mera sol - tack!


Några bilder för att önska er ett fint veckoslut! Själv ska jag jobba tills kvällen och direkt efteråt på dotterns våravslutning för dans- och gymnastikgrupperna. Fram tills påsk (eller egentligen ända fram tills i höst nån gång, när jag tänker efter...) har vi bråda dagar på jobbet och just nu känner jag att det är massor som borde göras här hemma också. Saker som bara blivit framskjutna... Sen blir det dags att starta igång trädgården också, fast som ni ser i bakgrunden på bilderna här så är ju inte precis gräsmattan grön ännu, hrmmm... Som tur är har jag lite extra lediga dagar framför mig också, så säkert ska det väl ordna sig ;) Nu hoppas jag på många soliga dagar så att den sista snön smälter bort snabbt och för att man får sån energi av det vackra vädret.9 kommentarer:

Sanna sa...

Ja visst är det härligt med sol! Fina vårbilder du tagit! Vi har köpt ny grill, men borde ännu ta ut terassmöblerna från förrådet.
Kram,S

Fairytale sa...

Jaa, nu vill vi verkligen ha mycket sol och värme, längtar så efter den men tror inte att jag får se solen här idag, det är ganska mulet idag och kallt i vinden. Vilken fin ljuslykta!
Hoppas att du får en riktigt härlig helg!
Kram

Annies Blå sa...

Här är gräsmattan äntligen snöfri, men jag är lite osäker hur mycket jag ska satsa på radhusträdgården i år eftersom det blir flytt mot sensommaren. Det blir antagligen mest olika krukplanteringar som är lätta att ta med sig sedan.
Ha en skön helg!
Kram/Annie

Lyckoslanten sa...

Var på god middag i din by i går kväll och tänkte att det fanns om möjligt mer snö där vid havet. Du ska se att du kommer att hinna med allt det där du har tänkt! Ha en skön helg när du väl får den! ♥

Livet på Vestergård sa...

I dag när jag körde norrut såg jag en man som gick och skottade bort snö från sin gräsmatta. Kanske vi får göra det vi också... Skön sol har vi i alla fall njutit av nu och jag tror nog att den snart tar bort snön.
Hoppas att du hinner lite annat än jobba också. Kram Kicki

Corrina sa...

Ja nu är det bråda dagar att ta tag i vårbruket ;) superfina kuddar du sydde. Ha en skön söndag. Kram

Älskade pion sa...

Härliga bilder du bjuder på.;)Ha en fin söndag.Kram Ulrika

Louise sa...

Ja tack till mera sol också här!! Dina dynor och äggen i förra inläggen är fina!!

MIN LYCKA ♥ sa...

Åhh en sån "kruka" har jag också. Vad smart idé, den ska jag härma;) Använder den just nu till fruktskål, men anvädningsområden är ju många!
Marika