söndag, oktober 10, 2010

Söndagsbilden v 40Mina Söndagsbilder denna vecka har jag tagit av några blomskott som en väninna hade med sig då hon kom på besök för en tid sedan. Hon visste att bladen hade precis min färg :) Jag kommer inte ihåg nu längre vad blommorna heter, men dom har fått rötter så det är dags att plantera dom i krukor.

Igår tillbringade jag hela dagen med att städa! Inte klokt egentligen - alltså att det ska behöva ta en hel dag? Själva städningen skulle ju faktiskt inte ta så länge, bara man slapp allt plockande och sorterande... Men ooooh så skönt när man är klar! Nästa vecka är det dags för kalas här i huset igen. Nu ska jag ta och fundera vad jag ska baka för smarrigt att bjuda på :) Ha en lugn och fin söndagskväll alla besökare!

14 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Så enkelt och vackert! Ljuset som faller på blomman är också vackert. Det har varit fint ljus idag (det behövs minsann denhär årstiden).

Plockandet tar aldrig slut tycker jag. Man hinner just få undan litet, så kommer sonen och effektivt sprider ut grejerna igen. That's life I suppose!

Ha det gott!

Gugis Pärlor sa...

Snygga bilder och härliga färger! Vi har också kalas nästa helg så det ska städas, plockas och åter plockas... Det tar verkligen tid! Suck... men sedan är det så skönt när allt är i tipptopp för en stund åtminstone ;O)

Kram Gugi

alegni sa...

den där blomman är som gjord för dig!
här har ingen städat i helgen. städerskan har jobbat utomhus hela helgen, och ingen vikarie har han skaffat åt sig ;)
kramis

lyckobo sa...

En sån fin blomma, och vasen är helt ljuvlig!
Jag har också rotat i lådorna idag efter mer loppissaker, roligt att slippa gammalt, och få utrymme (och pengar) till nytt!

Ha det bra!

Limetwig sa...

Städa en hel dag är inget konstigt här trots endast 150 kvm... men allt plockande och det ena leder till nästa osv :) Men efteråt är det så skönt! Kul med kalas! Ha det bäst! Åse

Vit Poesi sa...

Så superfin söndagsbild!
Kram Malin

Moster och jag sa...

Visst blir man trött på det eviga städandet! Här strös också en massa saker runt som JAG plockar upp.

klipposfia sa...

Som en bekant sa: att städa då man har barn är som att skotta snö så länge det snöar....man blir aldig färdig:) men det är väl inställningen till det som åtm jag får jobba på:) skön bild! fin ny vecka får vi hoppas på:)

Lyckoslanten sa...

Ja städa är ingen favoritsysselsättning här, men nödvändigt. Blomman fanns i mitt föräldrahem, men kommer inte på vad den heter om jag ens har hört det. Hur som helst är bilderna vackra! ♥

"oroshjärta" sa...

Ljuvliga blommor!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilka vackra bilder, så enkelt o fint!

Önskar dig en trevlig vecka:)

Kraam Jenny

Saija sa...

Hejsan!
Ville bara tipsa lite om en tävling på min blogg, du kanske är intresserad?
http://saija.se/tavling-hos-mig/
Mvh Saija

Lilla huset på prärien sa...

Jag håller helt med dig om städningen Ann-Christine. Jag har funderat på städerska ett tag nu men då ska det ju vara undanplockat när de kommer! Det är ju det som är det jobbiga tycker jag! Inte själva dammtorkandet och dammsugandet...

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

Kraxpelax sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.