fredag, oktober 15, 2010

Badrummet i sin helhet


Helhetsbilderna från badrummet som jag lovade er kommer här! Skåpet som pigtittaren står på är ett högt skåp, vanligtvis brukar man väl sitta framför en sån spegel men här har den precis passlig ståhöjd (åtminstone för vuxna). Skåpet är byggt av tre stycken överskåp som är 30 cm breda, 100 cm höga och har två stödben under. Jättebra med så mycket förvaring, här ryms handdukar, flaskor och prylar. När man kommer in genom dörren ser det ut som på bilderna här nedan.
När vi valde kaklet var det viktigaste att det skulle bli en varm känsla i badrummet och det tycker jag vi har. Skåpluckorna är vaniljvita och i taket har vi vitvaxad panel där träets struktur lyser igenom. Det mörkt chokladbruna golvet gillar jag mycket. Duschkabinen med ångaggregat är det skönt att ha! Även om man inte använder sig av ångan så värms ändå kabinen upp snabbare än när man duschar i en vanlig öppen dusch - jag är väldigt frusen av mig på morgnarna - och man slipper kondensen i hela rummet efteråt. Kabinen har varit ett bra substitut för bastun som inte är färdigbyggd ännu. Utanför bastun på nedervåningen har vi också ett duschrum.


Fredag igen! Den här helgen har vi ett födelsedagsbarn i familjen, så nu ska jag skynda mig med lite förberedelser innan jag åker iväg på kvällsjobb. Ha en trevlig dag alla fina besökare!

13 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Pigtittaren passade ju perfekt där på skåpet! Den är maffig. Vi har två, men så små i jämförelse :O)
Kör försiktigt på de hala vägarna! Och gratta födelsedagsbarnet, tycker ni firar mest hela tiden ;O)

Livet på Vestergård sa...

Javisst har ni lyckats få en varm känsla i ert badrum!
Vi valde vitt i vårt badrum för snart 18 år sen och det är jag glad för, det får förbli så några år ännu innan man får börja tänka på att förnya det.
Ha en fin fredag och grattis till födelsedagsbarnet!
Kram Kicki

En vacker vardag sa...

Ni har verkligen lyckats skapa en varm och fräsch stämning i badrummet! Jag har funderat mycket på detdär med dusch till vårt nya badrum. Jag är också frusen av mig och tycker det känns otrevligt att duscha öppet i ett stort rum. Så jag tror det åtminstone blir mellanväggar till duschen, så är det litet lättare att hålla värmen.

Ha ett festligt veckoslut!

Ann-Lis sa...

Stoort grattis till stora killen från oss i Kalax. Kommer så bra ihåg när E och han lekte på för fullt när de va små :)tänk vad åren går fort. Trevlig kalashelg till er. Själv blir det Vasa dag för mej idag efter jobbet och sen den årliga kvinnofesten imorgon.

Katarina Kihlberg sa...

Hej!
Kul att du hittade till min blogg om trädgård. Här hos dig är det jättefint! Ett och annat för mig att ta till mig till insidan av hemmet.
Hoppas att du kommer få nytta av Trädgård i praktiken.
Hej så länge/Katarina Kihlberg

alegni sa...

fint och fräscht och en varm känsla får man av bilderna! jag gillar också att ha kakel från golv till tak. det är lätt att hålla rent (i synnerhet som putsandet är ett karagöra hos oss) :)
trevlig helg i kalasandets tecken. vi ska ha matgäster imorgon kväll... trots att jag alldeles nyligen sa att jag inte tänker bjuda matgäster på ett år efter att vi haft så mycket matgäster i sommar.
kram

Gugis Pärlor sa...

Spegeln passar så bra där på skåpet. En varm och ombonad känsla strömmar i rummet. Stort och fint och bra med så mycket skåputrymme, nära till hands...;O)

Kram Gugi

Lyckoslanten sa...

Jättefint i ert badrum. Även om jag badar bastu ofta skulle den där ånggrejen ;o) vara bra för mig. Snyggt!

Nette Cecilia sa...

Jättevackert badrum du har ,vackra färger,ha det bra Nette

Älskade pion sa...

Vad fint du har det där i ditt badrum.;)Ha en riktigt skön helg vännen. Kram Ulrika

Lottaspace sa...

Vad stort och varmt och rent det ser ut! Där skulle man villa ta hand om sig själv!

p.s. du har något att hämta hos mig.

Kram, Lotta

Käranån sa...

Vilket vackert badrum ni har, varma färger och skåpet med pigtittaren är alldeles underbar!!

Louise sa...

Ni har ett fräscht och "varmt" badrum! Skulle gärna också ha en sådan duschkabin... Skön kalashelg!