fredag, september 03, 2010

Fredag - igen!



Måste bara berätta en så märklig sak. Igår ringde jag för att beställa en tid, men ringde i misstag till fel nummer och kom till ett annat företag. Vanligtvis brukar jag alltid säga mitt namn först, men gjorde inte det denna gång. Då säger kvinnan i andra ändan "var det inte du som var i radion igår?" Gissa om jag blev paff?? Jodå, i onsdags sändes programmet som jag medverkade i och det finns att lyssnas på Arenan en viss tid. Jag tänker inte länka, ni som är tillräckligt intresserade hittar nog det ändå ;) Så här hade dom presenterat mig:
"Ann-Christine bor på landet nära vattnet i ett hus som hon och hennes man planerat och byggt själva. I snart 4 år har dom hunnit bo där tillsammans med sina 3 barn och det går inte att räkna hur många gånger Ann-Christine har möblerat om. Inredning har varit hennes stora intresse ända sen hon var 14 och inredningstidningarna har lästs flitigt."


Dagens bilder tog jag en dag då det råkade vara i ordning i köket. Ni vet ju alla hur man jämt får plocka, plocka och plocka undan grejer som samlas där... Nu ska jag ta och plocka en stund igen innan jag ska iväg på ärenden och kvällspass 4 av 5 denna vecka. Hemskt så mörkt det var när jag körde hem igår kväll! Nästa gång jag jobbar kvällsturer är först om nästan fyra veckor - pga att jag har semester nästa gång jag skulle haft kvällar - och då är det säkert becksvart ute när jag ska åka hem...

Ha ett riktigt trevligt veckoslut allihopa!
Jag har varit dålig på att svara på era kommentarer på sistone, men jag ska försöka hinna i helgen.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken kul grej med telfonsamtalet.Snacka om att bli paff , Hi, hi

Ha en go dag
kram Malin

(eddas) sa...

He he ja folk er oppmerksomme...hyggelig det:)
ha en koooos helg du og..
eddaKlemmer

Jessica sa...

Hej,
vad lustigt att hon kände igen din röst!
Fint ni har i köket, gillar den där gardinen! Visst, det gäller att fota när det är undanplockat, herrejösses vad det samlas saker....

Ha en riktigt skön helg,
Kram
Jessica

alegni sa...

jag har också trott att ingen lyssnar på radio numera, men de gånger jag varit på radion har jag fått höra av all världens folk att de hört mig. lustigt :)
ja usch, vad mörkt det är på kvällarna. men dina bilder är ljusa och fina!
kram och trevlig helg ditåt också!

alegni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vekarus sa...

Vau, mikä sattuma!

Mukavaa viikonloppua!

Skogsdoft & havsbris sa...

Ibland händer det riktigt märkliga saker! Tänk att hon kände igen din röst från radion.
Det där med stökigt kök känner jag så väl igen... Man plockar och plockar men ändå samlas det en massa saker där hela tiden, undrar varifrån allt kommer? Verkar dras dit som en magnet av någon konstig anledning... Hemskt att säga det, men ibland ser man ju knappt köksbordet för allt som samlats där... :O
Hu vad fort det blir mörkt på kvällarna nu! Och vi är bara i början av hösten, hur ska man vänja sig vid att det blir allt mörkare hela tiden?
Ha ett riktigt skönt veckoslut! :)

Älskade pion sa...

Vad kul att få vara med i radion.Nu kan man ju säga att man känner en "kändis",eller hur?;)Ha en mysig helg .Kramar ulrika

Lina sa...

Kul med telefonsamtalet... :) Jo nu gör sej hösten verkligen påmind, det är dags för mera kläder = bort med dom fina lätta sommarkläderna... :( Men mörkret är väl inte bara av ondo, det är då man får elda i kamin och ljuslykta samt krypa upp i soffan med en god bok och en varm filt... Och framför allt behöver man inte må illa över att man inte tillbringar sin tid utomhus...

Trevlig helg, själv jobbar man... :/

Kram*

Liljas Corner sa...

Oj, vad det såg fint och städat ut på de där bilderna! Om det ens nån gång skulle vara så städat på våra köksbänkar. Men jag håller faktiskt på med en grej nu som förhoppningvis ska sluka en del av det där som man aldrig vet vart man ska göra av. Ska bara måla lite lådor...

Ha en bra helg! Vi ska försöka få lite ordning i trädgården imorgon då pappa kommer med jordfräs och motorsåg. På kvällen blir det kalas och bio och på söndag blir det Stundars höstmarknad och marthaträff. Fullt upp som vanligt alltså! :)

Tulipa sa...

Har du varit på radion? Det har jag missat att du skrivit om... Vad roligt! Var det pga av bloggen eller för att du fotat till boken?

Vilket sammanträffande i alla fall! Roligt!

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Mariette

Lyckoslanten sa...

Det var verkligen trevligt att höra dig på Arenan. Bra formulerat och precis som jag har uppfattat dig under ett år på bloggen.
Snyggt där i köket! Även om vi inte har barn hemma kan jag rådda till det med mina projekt ibland.
Ha en skön helg! ♥

Louise sa...

I helgen ska jag ta och lyssna på Arenan :) Fint i köket! men visst är det så att man med jämna mellanrum får plocka och plocka... Ha en skön helg!
(Ps eftersom jag hittade dig på fb blev det en förfrågan....)

Limetwig sa...

Önskar dig en trevlig helg! Åse

Linda-Villa Skrolycka sa...

Fina bilder på ett fint hem! Måste bara fråga, hur lång är eran "bardisk"del som går ut där med de vita höga stolarna? Vi har tänk oss en sådan men är fortfarande osäkra på hur djup vi vill ha den och hur bred.

Trevlig helg!

Gunilla sa...

Jag hörde dig också i radion, jätteroligt för det kändes precis som jag skulle lyssnat på nån bekant:)...fast jag bara kände igen dig från bloggen...tittat alltid in nu och då, mysig blogg:)
Höstkramar

Huset vid ån sa...

Hej!
Förstår att du blev paff, men det var ju kul att hon kände igen dig!

Hoppas att du får en fin hösthelg! Kram Therese

Samtal från min trädgård sa...

Tyckte också att det plötsligt har blivit mörkt ute. Fick försöka hitta varmeljusen och skapa lite mys i kylan, inte lätt när inget känns som det finns på plats (håller på och renoverar).
Ha' en trevlig helg.

Annies Blå sa...

Så hemtrevligt kök ni har, jättesnyggt med de höga vitrinskåpen!
Det eviga plockandet ja, man hinner bara reda upp i ett rum innan man får börja med nästa ;).

Ha en skön helg! Kram/Annie

Nicole sa...

Ja, jag är både nyfiken och intresserad, så jag ska nog leta upp radioprogrammet ;).
Härliga bilder från köket! Ser du hittat hjärtan på tråd också, en sån ska jag också införskaffa om de äntligen finns i nån av våra lokala blomsterhandlar nu?

Kram, Nicole