söndag, maj 30, 2010

Många bollar i luften

 

Hittade några bilder som blev tagna för ett par veckor sedan och som jag roat mig med att redigera i PhotoScape som jag laddade ner idag. Jag fick tipset om det programmet från några av mina läsare, så det tackar jag för!

För tillfället hittar jag inte riktigt den där rätta "bloggar-gnistan", får inte till varken ord eller motiv. Det är en intensiv tid på året just nu, både när det gäller jobb, hem och trädgård samt familjeaktiviteter. Jag tänker ändå inte ta nån paus, utan inläggen kommer då dom kommer :) Mycket har jag åtminstone på gång och i planerna, så ni får bara ha tålamod.

Det var kul att läsa om hur alla ni andra också har svårt för att göra er av med era inredningstidningar! Tack för era kommentarer! Nu har våra barn bara fem skoldagar kvar innan sommarlovet - nästa lördag är det avslutning och på fredag får jag långledig helg igen, härligt!

17 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!!
Tack för din söta hälsning hos mig! Vad roligt att du tittat in i mitt lilla hörn :)
Vilka fina bilder du visar här, önskar att jag kunde fotografera lika bra, men det överlåter jag till min sambo. Det lustiga är att han aldrig tagit mycket foton innan han träffade mig, men sen läste han mina anteckningar från en foto-kurs och nu har han precis köpt en ny kamera som hänger med vart han än går :)

Vad tråkigt att höra att din son är dålig! Jag hoppas verkligen han får hjälp, det är hemskt när ens barn är sjuka, man känner sig så extremt hjälplös...

Hoppas verkligen att jag får se dig i min blogg igen - älskar att få nya bloggvänner, hela världen över! Och jag kommer absolut tillbaka och läser din!

Ta hand om er och stor kram!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad fina bilderna blev:)

Ja, visst är det svårt att hinna med bloggen den här tiden på året!
Vi får ta igen det sen när den mörka o tråkiga hösten kommer:)

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Galleri MochB sa...

Det är mycke nu... Så känns det lite för mej också, men ibland får man mycket mer gjort med lite press i kroppen ;O)
Har också haft kontakt med Photoscape. Ett kul program med alla ramarna.
Ha en bra vecka!

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan. så fin bilderna blev, måste testa programmet när tiden räcker till. Det är mycket denna tid på året blogg-tiden blir lidande... men vi ska ju ta vara på denna underbara tid :) ha det bra!

mariaemb. sa...

Hej och tack för din kommentar! Förstår att det är svårt att hitta inspiration när det är stressigt runt om men känn ingen press så ska du se att den kommer tillbaka. Skönt med sommarlov för barnen och en långhelg låter härligt!

Ha en fin vecka!
Kram Maria

Kamomilla sa...

Vackra vackra bilder!!

Monica sa...

Javisst är det mycket att stå i just nu och så är ju naturen som allra vackrast.
Njut av försommarfägringen så länge den varar!
Kramar Monica

Annies Blå sa...

Hej! Jättefina bilder! Visst är det mycket denhär årstiden, inte bara med alla vardagliga måsten utan också det faktum att man vill tillbringa så mycket tid utomhus som möjligt :). /Annie

Louise sa...

Du har trixat till fina bilder! jag har det precis lika ställt just nu...ont om tid....blggen blir litet lidande men jag vill abslout inte annonsera om nån paus jag heller. det är väl som du säger inläggen kommer då det finns tid... Skön vecka!

Tulipa sa...

Hej!
Ja, nu är en tid med mycket som ska hinnas med, man vill ju också hinna njuta av sommaren, livet och familjen, plus alla kalas och festligheter.
Jag tycker det är rätt skönt att ha datorn stängd helt nån dag då och då...så man kan fokusera på annat.

Vad fint du fått till det med bilderna!

Njut av sommaren!

kram Mariette

Liljas Corner sa...

Snyggt med gamla looken på det andra fotot!

Här är det också fullt upp, J blir tokig på mig då jag aldrig är hemma... Nåja, det lugnar väl ner sig till sommaren.

Lyckoslanten sa...

Jättefina bilder! Jo, det är mycket nu och vädret är underbart!
Ha det så bra!

alegni sa...

det är nog lite skralt med blogginspiration här också. det har det egentligen varit hela våren, men jag tror att det är övergående! jag hoppas och tror saker och ting ska lugna ner sig efter denna vecka...
jag fick också tips om photoscape nyligen och har lekt lite med alla dess filter och grejs. det är roligt :)
ska snart skjutsa yngre sonen till hans första körlektion (alltså köra bil, inte sjunga i kör)! snart har vi bara myndiga personer i vår familj. vart flyr tiden?
kramis!

Fröken Fräken sa...

Ja, inget är så bra för att återfå blogglusten som ta en medveten eller omedveten paus.. för mig funkar det iaf så att när jag säger åt mig att det inte ska bli något bloggande, jag då blir jag väldans sugen på det... så låt det komma när det kommer så kommer det något bra! :-D

Livet på Vestergård sa...

Känner igen mig :)
Men det blir nog bättre bara det kommer lite lediga dagar snart!

Det vita dårhuset sa...

Hej kära du ♥
Underbara bilder!! Så vi kör på blomtema båda 2 ;)
Visst är det så att blogg inspirationen går upp och ner. Som allt annat ;o)

Men nu är det sommar och vad är roligare än att spendera tiden ute?!

Hoppas du får en underbar vecka med lika mycket sol som jag.

Många kramar Erika ♥

Maria sa...

Fina bilder du tar. Duktig du är att fota. Jag tycker också om att fota, men just nu har det kommit lite i skym undan, på grund av väldigt mycket i skolan. Men nu så väcks lusten att fota igen då vi bjuds på denna härliga sommar vi har framför oss :-)

Tänkte höra med dig vart du laddade ner photoscape?

Kram Maria.