fredag, april 23, 2010

Biscuits


Nu har jag äntligen långledig helg! Denna fredag har Lillebror och jag börjat med långfrukost och soffmys. Ja, ända tills jag hoppade upp och började ta några foton! I går fick jag nämligen ett paket med ljuvliga inredningprylar ifrån Huset på landet (Talo maalla), som tack för fotograferingsuppdraget hemma hos dom. Ta och kika in i nätbutiken, jag lovar att ni hittar mycket att bli förtjust i! Jag börjar med att visa nya förälskelsen, den stora kakburken på fot och med lock (Affari). Ni hittar den under Kök - Glas och porslin.

 

Utanpå burken är ett blommönster och texten Biscuits graverad. Just nu innehåller den köpekakor, kaneläss som inte barnen är så förtjusta i så då hålls dom kanske lite länge i burken :)

 

Bäst att förvara burken lite högre upp från barnahänder ändå, jag vill ju inte att den ska gå sönder i misstag. Dessa tre calanchoe visade jag tidigare i september och nu blommar dom igen med stora blommor, dock blekare än vid första blomningen. Jag fick också några andra saker i paketet, dom visar jag nästa gång! Nu ska jag ta och plocka upp här lite, köra en till tvättmaskin och kanske baka nåt. På kvällen ska jag på hemförsäljningparty med tjejgänget som jag berättat om flera gånger, det kommer bli kul! Ha en trevlig fredagkväll allihopa!

20 kommentarer:

(eddas) sa...

Heisann...
jeg elsker glasskrukker på stett og med lokk...har en god del gamle i min samling:):)
ha en flotters helg...her skal vi på loppis i dag og morgen...greier ikke og vente nesten:):)
eddaKlemmer til deg:)

Liljas Corner sa...

Jag tycker om kaneläss!! :P
Jag stod en gång och tummade på en sån där burk, modell högre. Den lämnade kvar i butiken och det har jag flera gånger ångrat!

Ska bli såå skönt med helg! Jag ska börja med ett besök på Blossom och ett jumppapass. Sen måste jag väl orka städa så att jag kan mysa resten av helgen :) Fast vi ska till brädgården och skaffa lite verk till terassräcke och -bord också...

Ha det gott!

Liljas Corner sa...

Jag tycker om kaneläss!! :P
Jag stod en gång och tummade på en sån där burk, modell högre. Den lämnade kvar i butiken och det har jag flera gånger ångrat!

Ska bli såå skönt med helg! Jag ska börja med ett besök på Blossom och ett jumppapass. Sen måste jag väl orka städa så att jag kan mysa resten av helgen :) Fast vi ska till brädgården och skaffa lite verk till terassräcke och -bord också...

Ha det gott!

Sabina sa...

Njut av ledigheten!
Fin burk, men jag skulle inte våga ha den i användning ifall den skulle falla i golvet... hos oss alltså, men dina barn är ju lite större.
Här är det mest plast kippor som är populära just nu :)
Trevlig helg!
Kram S.

Stina sa...

Jättefin glasburk.:-)
Stina

MIN LYCKA ♥ sa...

Fin burk!!
Skönt med helg! Afterwork för min del:=)
Kram
Marika

alegni sa...

ljuvlig burk! en sån skulle man nog kunna ha... fast nu är det verkligen köpstopp flera år framöver :/
jaaaaa, min egen säng är underbar efter alla främmande sovplatser :)
kramis

Livet på Vestergård sa...

Jag måste erkänna att just den burken har jag varit in och kikat på flera gånger de senaste veckorna :) Jag tycker den är så fin, men eftersom det har blivit lite andra prylar införskaffade den senaste tiden får den vänta lite till.
Ha en skön fredagkväll!

Lyckoslanten sa...

Vacker burk! Det finns mycket vackert i den butiken. Skönt att du fick en långhelg nu. Hoppas att vi får någorlunda väder! Nu ropar kocken på mig! Trevlig kväll! ♥

Malin sa...

Tack för kommentaren på min sida. Ja, visst skulle trappan passa bra där i mitt vardagsrum, med lite smärre justeringar!

Sanna sa...

Vilken fin burk!!Jag älskar också sådana där vackra glasburkar.Låter skönt med långhelg!

Ja och Grattis till Strandviksvillans två bloggår!
Trevlig kväll!
Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken fin kakburk! (och kaneläss, det bakade alltid min farmor i Karelen:))!Ska ta o kika in i Talo Maalas nätbutik med en gång:)

Ha en trevlig kväll!

Kraam Jenny

Sjovillan Susanne sa...

Vilken härlig kakburk,brukar regelbundet besöka din fina blogg:)
Har en liten fråga får jag kopiera din I love comments!
Hör av dig/Mvh Susanne

♥ Fyra årstider sa...

Vilken fin present.
Kram Lotta

Älskade pion sa...

Vilken jättesöt glasburk,förstår om du vill "gömma" den för små barnahänder.;) Ha en riktigt skön helg. Kram Ulrika

Louise sa...

Jag kör samma taktik...köper hem sådant som dottern och jag (godisråttor av värsta slaget :O) ) inte är så förjusta i så kanske det finns kvar litet längre....Söt kakburk!!

Kamomilla sa...

UNDERBAR kakburk!

Hanna sa...

Så fin burk.
Ha en bra lördagskväll!
Kram
Hanna

Fröken Fräken sa...

Åh vilken vacker burk! Faktiskt så kan jag ibland tycka att det är så fint med en fylld kakburk att jag då medvetet fyller den med kakor som ingen är sugen på att äta så att den ska fortsätta att se snygg ut.. hur inredningsskadad är man då?...

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Kikar in för att ge dig en kram och gratta till dina 2 år med bloggen! :)

Kakburken är UNDERBAR, tror bäst att jag måste kika in i webbutiken...

Ha det gott vännen!