fredag, februari 05, 2010

Bara min


Inte för att det väl intresserar någon, men - hurra! - nu har jag en egen laptop! Det var inte planerat, men jag blev erbjuden att köpa en begagnad av släktingar som är här från Sverige och där är ju allt billigare redan från början (orättvist...) så jag slog till. Så skönt med en egen dator som man slipper stå i kö till och själv får bestämma skrivbordsbild och inställningar :). Undrar hur fort jag har fyllt den med mina foton...? Egentligen var det brickan under laptopen som jag ville visa nu. Jag köpte Bräda redan i somras från Ikea och den är verkligen bekväm och bra att ha. Japp, även då man jämför priserna på Ikea så är det billigare i Sverige... :(

Igår fick jag färdigmålat det jag höll på med så snart ska jag försöka ta någon bild att visa er. Ha så "fredagsmysigt" allihopa! Själv ska jag jobba kvällstur och även i morgon så jag får skjuta upp det med ett dygn.

26 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

God morgon!
Grattis till din alldeles egna "lappis" :)
Underlaget där ser ju behändigt ut, och jo underligt att det är så dyrt i jämförelse här... :(

Ha ett skönt vslut trots lördagstur!

Sabina sa...

Hello vännen!
Grattis till den egna laptopen! Visst är det skönt att inte behöva köa till datorn:)
Finfina tavlor du hade gjort här tidigare och makeovern oxå. Lampan som fanns i samma bild är jättefin. Får man fråga varifrån den är?
Ha en riktigt skön helg!
Kram S.

Sanna sa...

Vad kul med en egen dator!Jag använder också laptop. En sådan kudde att ha under datorn vore verkligen bra att ha, tack för tipset!

Så fin krukan blev som du hittat på loppis! Din lyckeltavla blev ju också jättefin! Idag åker jag till stockholm för att hälsa på en kompis så de är lite dött på min blogg just nu..

Ha en mysig fredag och en trevlig helg!

Kram Sanna

Kris sa...

Hej!
Va kul att du fått en egen laptop :)
Jag har en egen, men det e stressande för mig redan då ngn av småpojkarna använder den... ofta e det så för mig att jag vill titta ngt snabbt från internet, ngn adress el dyl. Och då jag inte får komma meddetsamma blir jag stressad ;)
Ha en riktigt mysig fredag du med!
Kram Kristina

Livet på Vestergård sa...

Grattis till egen dator!
För någon vecka sen fick jag rensa min dator på bilder och bränna dem på skivor i stället. Maken var nästan smått förskräckt över hur jag kunde ha så många foton :)
Får önska dig en lugn fredagkväll på jobbet!
Kram Kicki

Johi sa...

En egen bärbar är en rättighet ;-) Skulle inte klara mig utan. Jag har också samma kudde och det är toppen när man sitter i soffan och surfar och bloggar. Ha en skön helg! Kram

Hem och Lycka sa...

Härligt med egen laptop!

kram Mia

Frejdis sa...

Egen dator rockar!;) Du gör så mycket vackert, nyckeltavlorna var superfina. Önskar att jag skulle komma på sådana ideer själv någon gång! Skrynkelsockorna du skrev om för ett tag sedan såg verkligen mysiga ut, så nu håller jag på och stickar egna.

Skogsdoft & havsbris sa...

Härligt med en egen laptop! Vilken tur du hade som fick köpa den av dina släktingar.
Nog är det lite surt att det är dyrare på Ikea i Finland - kommer garanterat att märka av det i helgen när vi ska till Ikea! Jämförde priserna redan efter vår Ikeatripp till Haparanda i december, och harmades över saker som jag inte köpte då och får betala mer för nu istället... Dumt!
Ha en trevlig Runebergsdag!

Evas Bloppis sa...

Grattis till din egen knähund ,)
visst är det skönt med en egen .Vi har alla en varsin här hemma .Bäst så med allt de håller på med .Msm är totalt förbjudet på min om de nu skulle få låna den av mig haha .ett riktigt virus program är det iaf .
Ha en bra dag
Ewa

eirikas sa...

Får instämma i gratulationerna :) Hoppas att du får en skön helg sen efter allt jobb!!

Ann-Lis sa...

Wow grattis till egen dator! Här skulle vi oxå behöva skaffa en till dator. Blir ofta kö här oxå och gissa vem som snällt får vänta till sist...jo mor i huset. Pysslar på me annat tills de är nöjda o går därifrån. Tänkte nästan slå till o köpa som en julklapp men det blir troligtvis en sommar resa till Medelhavet i sommar så vi kom av oss. Lägger hellre pengarna på resan :) ha en skön helg fast du jobbar rätt mycket.

Kamomilla sa...

Grattis! Här hos oss har vi alla läppisar, de är så bekväma. Så har vi en utomstående hårddisk (en liten låda) där vi kan samla foton och annat...Jättepraktiskt! Det rekommenderar jag varmt! Det finns relativt "billiga" sådana.
Själv fick jag en minilaptop av tomten. Att kunna skriva på när andan faller på. Jag pendlar en del av min jobbväg med landsvägsfärja så det är kul att kunna nyttja den tiden till att skriva.

Kudden ser bekväm och praktisk ut!

Lyckoslanten sa...

Ja se en egen dator är du värd om någon! Jag som har utflugna barn får ha alla mina ifred, men när de kommer hem vill de gärna sitta vid mammas stora skärm även om de har med sina egna. Nu fick jag längtan till husvagnen där min Bräda väntar på mig! Ha en riktigt skön helg sen när du blir ledig! ♥

alegni sa...

den där brädan ser ju praktisk ut, någon sådan har jag inte sett tidigare.
på tal om ikea - jag har bokat en veckoslutsresa till haparanda i slutet av månaden. nu hoppas vi bara att resan blir av den här gången. senast jag hade bokat en motsvarande resa var det för få intresserade, så allt blev avbokat. en annan resa har vi också bokat till våren. mera om den senare ;)
stort grattis till din alldeles egna dator. en sådan behövde du absolut!
kram och trevlig helg!

Huset vid ån sa...

Grattis till din nya dator, det är inte svårt att fylla dom med bilder! Fniss....Hoppas att du haft en bra vecka! Ha en riktigt trevlig o skön helg med familjen! Fredagskramar Therese

♥ Fyra årstider sa...

Visst är det skönt med en bärbar.
Kram Lotta

Limetwig sa...

Så skönt att slippa kön...:)
Ha en skön helg! Åse

Älskade pion sa...

En sån där "kudde" vore nog inte dumt att ha,man lägger ju soffans kuddar under annars. ;)Ha en härlig Lördag. Kramar Ulrika

Lyktor och Tyg sa...

Skönt för dig, att få en dator i fred. Jag har funderat på att köpa datakudden jag med, verkar så bra.
Kram Kristina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Visst är det skönt att ha en alldeles egen laptop!! Det var inte så länge sen jag oxå fick en. Såå skönt att slippa dela i familjen, speciellt när man bloggar,det blir ju "några" timmar i veckan framför skärmen då;)

Har förstått att det är mycket som är dyrare i Finland. Min jobbarkompis son och hans sambo bor i Helsingfors och de berättade att det skiljer mycket på priserna på IKEA bla. De var i Sverige för ett tag sedan och passade på att handla med sig billigare saker hem härifrån:)

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kraam Jenny

Grodmamman sa...

Grattis till den egna datorn! Önskar att jag också hade det och även en sådan där kudde.
Kram

Vintage House sa...

Hej,
Hoppas din amerika koffert är i fint skick. Min laptop har lagt av och mannen ska förhopningsvis fixa den.. kram kram sandra

Noga Utvalt sa...

Hej!

Hoppas allt är bra denna söndag!
Härligt med en alldeles egen laptop! Skulle jag oxå vilja ha!

Kram Nadja

Millas hem sa...

Aha!! Var det det jag såg på Ikea igår...en laptopbräda! Fiffigt värre!
Grattis till din egna laptop! Jag har ingen egen, men önskar...

Kram till dig!

C

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Hej!

Kikar ofta in på din fina blogg, men har hittills bara smugit runt och blivit inspirerad!

Grattis till din nya laptop, måste vara såå kul och skänt att ha sin egna med tillgång till den jämt :)

Den där kudden verkar vara riktigt smart, har också en laptop så kudden kanske man borde köpa, smidigt om man sitter i soffan t ex!

Ha en skön söndag!
Kramar Linda