söndag, februari 21, 2010

Använder dagarna till max



Hallå allihopa! Nu tar jag mig i kragen och gör ett litet inlägg efter flera dagars uppehåll. Just nu har jag långledigt och har verkligen fått massor gjort. Tyvärr inget som är nåt intressant att visa på bild, så ni får se ett par från mitt arkiv istället. I går hann jag röja upp en massa tvätt, bakade åtta baguetter och en sats bullar, gjorde en tårtbotten, städade upp i köket efteråt samt skötte den normala "markservicen". Avslutade med ett långt ångbad, en svensk komedi på dvd och så klart melodifestivalen. Och vet ni vad? Mannen spikade upp taklisterna i allrummet/mitt rum och målade dom igår! Det var dom sista listerna som fattades hos oss.

Nu ska jag bara lufsa runt i morgonrocken en stund till, sen är jag sugen på att sätta mig vid symaskinen en stund. Hade varit skönt att gå ut, men just nu är det en mindre snöstorm hos oss och mer än tjugo grader kallt, brrrr!! Ska försöka få till några bilder också, så det inte tar lika länge till nästa inlägg ;)

27 kommentarer:

(eddas) sa...

Så fliiiink du har vær da...og fått gjort så mye:)
Da kan du bare luffe rundt i morgenrokken nå...det fortjener du:)
Ha en deilig søndag søte du:)
klemmerivei

Johi sa...

Duktigt! Nu har man ju egentligen värsta chansen att greja massa när man är insnöad men jag känner mig mest less... Nu får det gärna bli vanlig vardag med fågelkvitter! Kram

Liljas Corner sa...

Va duktig du har varit! Och grattis till listerna! :)
Jag funderar också på att ta fram symaskinen, men får se hur det blir med den saken. Snövit skulle behöva en ny "sparkdräkt" :)

Ha en skön söndag! Vi hörs!

mitt skärgårdsliv sa...

Vad duktig du är. I vårt allrum fattas några lister runt balkong dörren. Nåt jag borde ta tag i. Låter härligt med långledigt. Nu väntar tvätt, brödbak och värst av allt städningen av dotters rum fyy före jag har ordnat allt vad en liten prinsessa sprider runt sig. Ha en trevlig söndag.

mitt skärgårdsliv sa...

Du undra över om det var vliseline-tyg jag använde. Jo det kallas väl nog så och inte "limtyg" ;)

alegni sa...

vad flitig du är, vännen! jag har ingen inredningsinspiration alls just nu, men månne den inte kommer tillbaka så småningom. hoppas bara att köplusten åtminstone finns kvar när vi nästa helg ska norrut ;)
skön söndag! kramis

Fröken Fräken sa...

Friskt jobbat! Jag hade en vision om att jag kvickt och raskt skulle få massor gjort i helgen. Ähum... tur att jag har en dag kvar så att jag kanske kan göra hälften av vad jag tänkt.. Är också väldigt sugen på att sy, så jag och symaskinen ska nog hitta på något idag!

Sofie sa...

Oj vad du fixar och donar, så duktig du är :)

Vilken söt vas med en helt underbar bukett i.

Här har vi närmare -30 idag och det lockar inte till mycket utomhusaktivitet. *brrr*

Ha en skön söndag!

Signe 1 sa...

Ja nu har man ju all tid i världen att fixa hemma när vädret är som det är, suck!! Jag längtar till våren så jag håller på at bli tokig!!;-)

Kram Sofia

Nicole sa...

Åhej vad du fått mycket uträttat! Här har vi också fått hålla oss inomhus. Så synd på det fina solskenet igår att det var för kallt för att gå ut.
Så till nåt annat: Jag skulle eventuellt behöva lite fotograferingshjälp för ett projekt om du är intresserad? Hur många megapixels kamera har du? Jag har ännu inte bestämt om jag ska nappa på detta projekt heller, men bara ifall om att...;)

Lyktor och Tyg sa...

Nu har jag läst ikapp flera inlägg du gjort. AJg har varit lite datortrött en tid så jag har inte suttit vis datorn så mycket. Men oj så fina kakor din mamma har virkat. Så roliga grejer, förstår att dotter vill dem.
Så mycket du har bakat, riktigt effektiv. Skönt när man får saker gjort.
kram Kristina

S o F sa...

Låter som en aktiv dag med en riktigt mysig och fin avslutning!

Ha det gott i veckan A-C!

Livet på Vestergård sa...

Vad du har fått mycket gjort! Jag skulle behöva lite ledigt för att komma i kapp känns det som, men nu är det snart sportlov så kanske man hinner med något då.
Ha en bra dag!

Louise sa...

Du har varit duktig och fått mycket gjort! Här ligger jag mera på latsidan förutom att jag bakade idag och då måste jag hastigt göra ett inlägg om det... Ha det skönt i snöstormen, dvs inomhus :O)

Det vita dårhuset sa...

Halloj :o)
Ja nu går värmepumpen för fullt ;o)
Skulle vara skönt att få åka till varmare breddgrader ett par veckor....

Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Kramen Erika

Lyckoslanten sa...

Bra om någon får något gjort! Jag är litet trött i huvudet efter veckorna och måste varva ner på helgen. Det är inget som springer bort här och det är inget kalas på gång heller. Du är mitt uppe i livet nu! Ha det gott! ♥

Galleri MochB sa...

Hui så mycket du fått gjort :O) Har faktiskt också varit rätt effektiv, men på bakfronten blev det endast kärleksmums made by barnen idag...
Säkert skönt med långledigt!

Galleri MochB sa...

Hui så mycket du fått gjort :O) Har faktiskt också varit rätt effektiv, men på bakfronten blev det endast kärleksmums made by barnen idag...
Säkert skönt med långledigt!

tina | pepparochvanilj.se sa...

Åh va skönt att få upp de sista listerna..det har alltid en tendens att låta vänta på sig, det där allra sista i ett rum...Hos oss väntar golvlisterna i köket efter att vi målat det vitt på att komma på plats... :)

K R A M // t i n a

Kamomilla sa...

Vad skönt att få upp de sista listerna!! Grattis!!

Limetwig sa...

Ohh va jag är avundsjuk... jag får inte gjort ett dugg :( ohh !!!
Ha det så skönt i morronrocken! Åse

Vintage House sa...

Hej,
Vad härligt att fått en massa gjort. Har oxå haft en bra helg och fått en massa gjort men ligger fortfarande lite efter.
Lister brukar vara det sista som kommer på plats.
Ha en fortsatt skön söndag!
sandra

Sjabbig men chic sa...

Gud, vad härligt med lite långledighet!

Kram Lisa

Emmas utsikt sa...

Hej Ann-Christine,

tack för dina fina varma ord hos mig. Härliga tulpaner, hade gärna haft en bukett här...längtar efter våren.

Stor kram
Emma

♥ Fyra årstider sa...

Å vad skönt med sådana dagar.
Kram Lotta

Amazingdays sa...

Gud vad flitig du har varit.
Det känns så skönt efteråt.
Glöm inte att vila dig och njuta nu när du har varit så duktig.
Kram/
Carina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad flitig du varit i helgen:)

Måste se gulligt ut när er katt ligger i dotterns docksäng!

Ha en trevlig vecka!

kraam Jenny