söndag, december 06, 2009

Vardagsrumsbilder









Trevlig självständighetsdag, alla finländska besökare! Då jag för ovanligheten hade det i god ordning här hemma under glöggkvällen, så passade jag följande dag på att ta några helhetsbilder från vardagsrummet. Det kan ta länge tills det är möjligt igen... Jag tycker att jag har rätt så färdigt julpyntat, det som fattas är julgranen och kanske nån blomma till. Känns riktigt bra att ha börjat i tid :) Jag kommer nog ändå att fixa lite detaljer till, vill tex ha en korg med granris och så ska jag baka lite olika kakor, men det blir då det blir. Igår var vi och handlade julklappar och det gick väldigt bra, vi är så gott som klara (men vad ska jag ge till mannen??).  I nästa inlägg visar jag bilder från köket.

20 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Det är så fint då alla möbler matchar nu! Så småningom ska det väl nog bli så här också ;)
Vi har köpt ganska mycket klappar, men det är en hel del kvar också. Men jag tror faktiskt jag vet vad jag ska köpa åt J, och det är ju alltid det som är svårast!

Snart ska här bakas pepparkakor!

Unknown sa...

Teillä on todella kaunis koti. Kodikas tunnelma. T.Elisabet

Livet på Vestergård sa...

Vad fint ni har det! Det är så roligt att se helhetsbilder så får man en uppfatning om hur det ser ut i verkligheten. Ser fram emot att få se bilder från köket också.
Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa i julklapp. Här löste det sig bra när mannen visade på nätet vad han vill ha, så det var bara att beställa. Inget spring och inget funderande.
Ska du på bal i kväll ? :)
Ha en bra fortsättning på självständighetsdagen!

Ulli sa...

Vad fint ni har det! Andas lugn och harmoni. Inspirerande bilder.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Ulli

Lyckoslanten sa...

Men nu är du ju klar med allt och vilken ordning. Även jag trodde att mitt vardagsrum var klart, men vet du vad min kära hälft gjorde då. Bar ut, plastade över och började spackla öppna spisen. Han håller på som bäst. Men det blir säkert bra! :o) Julklapp ska han nog få... vad det blir får vi se.

Ha en bra vecka! ♥

Hans sa...

ni har det så fint hos er så jag svimmar nästan! någon gång ska jag nog se allt med egna ögon... :)
ha en trevlig självständighetsafton. vi ska snart parkera oss i soffan med varsin mugg glögg och lite annat smått och gott.

Kamomilla sa...

Vad roligt att se en helhetsbild! :)
Jättefint är det hos er!
Trevlig självständighetsdag!

mitt skärgårdsliv sa...

Så fint och hemtrevligt ni har det!! Såna helhetsbilder kommer inte på frågan här i huset just nu... borde ta i tu och börja städa men ska nog lata mig idag det kommer nya dagar!!
Din nya vitmålade möbel blev jätte snygg!! Ha en trevlig söndag kväll!!

Ainosofia sa...

Kaunista tunnelmaa kodissasi.

Nautinnollista Itsenäisyyspäivän iltaa <3

Vform sa...

Jo tack...ett "säkert" ställe ;o)
Du hänger väl med nästa år!

Va fint du har möblerat...o fina bilder, som vanligt!
Ha en bra vecka! V.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint ni har det. Och vilket härligt ljus ni får in från alla fönster.

Hoppas du har haft en riktigt fin helg!

alegni sa...

hihi, det var nog jag som varit här och lämnat en hälsning. visste inte att det var gubben som var inloggad, för han brukar alltid logga ut när han är klar med sitt :)
han blir säkert glad över dina hälsningar hos sig! kram

Elin sa...

Vad bra att få en uppdatering om läget eftersom vi inte varit söderut på evigheter :) Inte oväntat är det ommöblerat sen senast :D! Men jättefint!

Synd att ni har julhandlat färdigt, jag som gått o hoppats på ett eventuellt besök, även om det fortfarande är flyttkaos som råder hos oss. Men skönt för dej!

Fortsätt njuta av adventstiden!

Karin Krut sa...

Hej Ann-Christine! Så roligt att du hittade till min blogg så att jag kunde hitta hit till din fina blogg. Visst är det härligt när det är färdigt med pyntet så att man bara kan gå och mysa och titta på allt vackert hemma :) Vilket fint och trivsamt hem du har! Det ser verkligen vackert ut :)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Johanna sa...

Fina gardiner! Kan du visa dem i nätbild nån gång, vore jättesnällt! Har lite gardinsbekymmer nämligen...

Mina dagar sa...

Så luftigt och fint, härliga färger!
Ja-a du vad köper men till mannen?

En ny mössa, något drickbart (starkt),
ny plånbok, prenumeration på någon tidning han gillar.....

Ja det är inte lätt!

Ekebo sa...

Vilka härlig bilder! Ser lungt och harmoniskt ut ert hem ha det gott Kram Malin!

Älskade pion sa...

Vackert hem du har,längtar till nästa inlägg. ;) ha en skön kväll. Kram Ulrika

Linum & Hedera sa...

Tack snälla gulliga för din kommentar på min sida! Jag som just börjat och kommit igång så bra och så kommer sorgen som ett svart moln och omsluter allt i livet. Ändrade t o m loggan till "En blogg om livet" istället för "Blogg om livets goda"... :O/ Tände ett ljus i fönstret igår för Självständighetsdagen och hedrade älskade mamma Helli..
Tack ännu en gång!
Mvh Anne (Linum och Hedera)

Anonym sa...

Ni har skapat ett ombonat hem, du kan dekorera vackert men med känsla samtidigt. Och din make har ju inte tummen mitt i handen! Ni kompletterar varandra tror jag!:) Det är inte många som har den gåvan, tyvärr.:) God Jul till dig och din familj!