söndag, december 27, 2009

Julklappar till mig!

Söndag kväll och julledigheten är slut... Imorgon är det jobb som vanligt igen. Denna söndag valde vi att tillbringa på ett nöjesbad som inte ligger så långt borta. Barnen - och vi föräldrar med för den delen - hade verkligen roligt och när fingrarna och tårna var tillräckligt russinskrynkliga åkte vi trötta och hungriga och åt pizzabuffé, enligt barnens val. (Så nu har vi fortfarande julmat kvar i kylen). Tänkte att jag ska visa er några av mina jättefina julklappar.



Redan innan jul, då jag träffade Ingela, fick jag den här tjusiga och välgjorda virkade korgen! Jag vet att hon har slitit hårt med att göra den. Paketet hade hon dekorerat med hjärtat. Den härliga väggljusstaken fick jag av min väninna V, hon hade verkligen valt en julklapp i min smak och att den dessutom hade ett budskap gjorde att den värmde ännu mer. Stort TACK till er båda två!! Nästa gång visar jag fler fina klappar :) (... bara jag lyckas fotografera dom, vill säga)

 

"Med en vän
delas minnet från igår,
glädjen av idag
och hoppet av imorgon"

14 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilken vacker text...helt underbart fint!

Kram Marie

Livet på Vestergård sa...

Så vackra saker du fått och så värdefullt det är att ha fina vänner!
Ha det bra.Snart kommer det lite lediga dagar igen.
Kram Kicki

Signe 1 sa...

Vad fina saker du har fått, vänner betyder så mycket!!

Och jamen visst, jag ser ju att tomten har varit riktigt snäll emot dig oxå, skoj skoj!!:-))

Kram Sofia

Vekarus sa...

Voi miten ihania lahjoja!

alegni sa...

åh, vilken härlig ljusstake - texten säger ALLT!
hoppas du klurat ut hur du ska installera programmet. grymt irriterande, sådant där :/
ha en bra jobbdag idag. tror jag ska åka en tur till stan och kika om där finns något som jag absolut behöver nu i mellandagarna ;) kram!

Galleri MochB sa...

Alltid roligt med snälla vänner! Och grattis till kameran :O)

Sanna sa...

Det lät ju som att ni hade en härlig söndag!Vilka underbara julklappar du fått!Så kul med ny kamera och nya objektiv också!!
Ha en fin ny vecka!
Kram Sanna

Älskade pion sa...

Åhhhhh,vad ni verka ha haft det mysigt.Vilken otroligt vacker väggljusstake,förstår om du är nöjd med den. Ha en bra dag. Kramar Ulrika

Lyckoslanten sa...

Så värdefulla saker du har fått! Korgen har vi följt under processen och den där ljusstaken skulle jag ge mycket för - vilket fint citat! ♥ Ann-Lis

Skogsdoft & havsbris sa...

Vad fina klappar du fått! Ingelas korg är jättefin, hon får nog lära mig hur man gör såna någon gång tror jag... :) Och ljusstaken med den fina texten är superfin!
Ha det så bra!

Lyktor och Tyg sa...

Å den ljuset är vackert med text på. Har sett dem i vår affär här hemma.
kram Kristina

Liljas Corner sa...

Den var nog jättefin den där ljusstaken. Hittade två passliga bräder i garaget som man skulle kunna göra nånting liknande av. Fast jag har mer och mer börjat uppskatta andras hantverk, så man slipper göra det själv :)

Kunde inte låta bli att gå in till stan på lunchen för att söka handdukskrokar till lillavessan. Och jag hittade rätt fina på Tiimari (!), så nu kommer det att bli skogstema i vessan :)

Anonym sa...

Så vacker text! Ljuvligt :) Vänner är dyrbara.

Åsa

Tin sa...

Å vilka fina presenter du fick! gillar ljusstaken massor! Det är en väldigt fin blogg du har med mycket inspiration som du bjuder på!