fredag, november 20, 2009

Lingonris



Fredag kväll och ännu en vecka har snart susat förbi... Jag ska jobba också imorgon och nu börjar det märkas att julruschen är igång, puh! Jag har hittills undvikit avdelningen med julsaker på jobbet rätt bra, men idag gick jag dit och plockade ihop lite nytt granpynt. Hittade en del riktigt charmiga saker som jag köpte :) Det mesta går i silver och vitt. På söndag lär det ska bli lite "finare" väder, alltså åtminstone inte regn, så då har jag bokat mannen till att fixa julbelysning ute.

 

På bilderna ser ni lingonriset som jag plockat in och satt i vatten i en zinkkruka från Serholt/Village. Lyktan kommer från HouseDoctor.  Ska försöka i helgen att hälsa på er snälla som kommenterat, på sistone har tiden inte räckt till, tyvärr! Trevlig weekend till er alla!

15 kommentarer:

Älskade pion sa...

Härliga bilder du visar. Ha en skön helg.( nej jag har inte behövt tvätta kuddfodralet än,men jag ska vara försiktig.) Kram Ulrika

Kamomilla sa...

Ibland hinner man ju bara inte..
Fina saker du fixat till, man kan nog känna julen komma smygande...

Louise sa...

Ett litet småjuligt inlägg så här en vecka före advent. I like it! Ha en toppenhelg!

Galleri MochB sa...

Så mysigt i fönstret :O)

Emmas utsikt sa...

Härliga stämningsbilder. Tummen upp från Oslo!

Emma

Livet på Vestergård sa...

Fina bilder! I morgon ska jag ut och plocka lingonris om det är någorlunda uppehållsväder! Ha en bra helg!

alegni sa...

jepjep, här smyger sig julen in så smått. idag ska jag också ta hem lingonris, granris och mossa från skogen. nu får det vara nog med väntandet, för nu tänker jag börja julpynta! då får resten säga vad de vill ;)
ha en bra arbetsdag!
kramis

Sanna sa...

Så fint det blev med lingonriset i zinkkrukan! Detta skulle även jag vilja prova på. Enkelt och vackert!
Ha en trevlig lördag!
Kram Sanna

Liljas Corner sa...

Va snygg kruka och så sött med bandet runt. Jag har en klar bild av hur jag vill att min julgran ska se ut iår. Lite pasteller (!) har jag tänkt mig.

Ses snart!

Skogsdoft & havsbris sa...

Lingonriset passar perfekt i zinkkrukan! Fint med det röda bandet runt, nu anar man att julen nalkas...
Åh vad härligt det var med sol idag! Vi gick på promenad i skogen och jag plockade med mig både mossa, ris och kottar. Så nu ska det pyntas! :) Hoppas verkligen att det fian vädret håller i sig imorgon också!
Ha en bra fortsättnign på helgen! :)

Lyckoslanten sa...

Det man får gratis i naturen är det finaste och du har fixat så fint med lingonris i zinkkrukan. Jag undrar när jag ska hinna ta mig till den där julavdelningen. By the time... Ha en skön söndag!

klipposfia sa...

Säkert en konst att inte blir för trött på allt jul om man jobbar på ett ställe som blir stressat sådär inför just julen:) kanske bra att ta den där omvägen runt hyllorna innan man känner sig redo:) mysigt värre har du ju hunnit fixa hemma åxå:)

Johanna sa...

Jättefint! Tack för tipset! Ska också hämta in lite lingonris:o) Å vilken fin lykta;o)

mitt skärgårdsliv sa...

Så mysigt och fint du har det. I veckan ska även lingonriset in här i huset :) Ha det bra!

Tita Carré sa...

Hi, I love your blog,I am from Brazil, I have a blog about craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, e visit me my blog about food http://alatitacarre.blogspot.com ,visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.