onsdag, augusti 26, 2009

Njuter fortfarande utomhus

Hejsan alla tjejer därute! Nej, jag tror knappast jag har några manliga besökare (inte ens min äkta hälft...) Vet ni vad? Jag tänkte nästan svimma i morse framför datorn då jag snabbt skulle kolla besöksantalet från igår! Det var ungefär dubbelt upp mot vad det brukar vara!! Hoppas ni alla trivdes här och återkommer :)

När jag läste kommentarerna till förra inlägget, så verkade det som många av er trodde att dom bilderna var från altanen, men se det var dom inte! Bilderna var tagna från trappan vid huvudentrén som ligger österut och har sol hela förmiddagen. Det är så bra att ha sittplatser på flera ställen, beroende på sol eller skugga, lä eller vind. Nu visar jag istället bilder som jag tog på altanen igår - ännu en härligt varm kväll! Jag har börjat plocka bort en del av möblerna, vi sitter inte längre ute och äter eller fikar, bara jag med min kaffemugg :)

Jag köpte tidigare i sommar en till däckstol på rea, men först nu i helgen blev den uppackad. Fanns inga dynor som jag vill ha längre, så jag tog ett par vita som jag hade från förr till sitsen och de nya randiga till ryggstödet. Funkade riktigt bra! Orkar ni några bilder till? Ska visa till sist hur myspysigt det var därute klockan halv tio på kvällen. Jag kunde knappt slita mig och gå in... (fast myggen övertygade mig till sist)
o

20 kommentarer:

alegni sa...

verkligen myspysigt med alla tända ljus! jag har idag varit på sittkuddsjakt, men utan resultat. inte heller ellos har det jag behöver. vilket dilemma ;)
kramkram

Evas Bloppis sa...

Mysigt det ser ut att vara med alla dessa ljus på kvälls kvisten .
Här hemma är det bara jag som myser på altanen .de andra fryser .Jag tar och virar in mig i yllefilten och njuter av tystnaden .Men idag har det regnat mest hela dagen .så man har pysslat lite här hemma

KramEwa

Lyckoslanten sa...

Hm... Jag skulle bra gärna vilja veta var allt det där ditt vackra ligger i verkligheten eftersom jag misstänker att det är närmare än jag tror! men jag är ingen stalker och jag nöjer mig gott åt att läsa och se vackra bilder. Jo, det är inte lätt att skilja på platser när man ser dem tagna ur sitt verkliga sammanhang på bild. Märker även att det blandas på min glasveranda och mitt uterum - det ena med morgonsol och det andra med kvällssol! :o)

Fortsätt myspysa!

Sanna sa...

Åh vad det ser mysigt ut!En massa fina lyktor du ar!Jag tänder ljus inomhus nu istället och bänkar mig framför tv:n.. Supertrött och orkar inte alls blogga själv just nu. :)
Kram Sanna

Älskade pion sa...

Vad fint och mysigt du har det.Jag tänder doftljus varenda kväll,sååå mysigt. Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

cina sa...

Ser verkligen inbjudande ut med alla ljuslyktor. Alla dina bilder är härliga o hela din blogg så jag förstår att besökarantalet växer dag för dag. Ha en skön sensommar o njut av allt det sköna runt dig!

Liljas Corner sa...

Mmm, va mysigt! Jag tycker om då det börjar skymma om kvällarna och man får tända ljus och lampor. Vilken tur att vi har fyra årstider!

Millas hem sa...

Ja, det är klart man trivs när du visar så fina bilder!

Kram

Livet på Vestergård sa...

Ser så mysigt ut. Och visst kan man sitta ute fastän det blir kallare och mörkare. Desto mysigare med lyktor, ljus och en varm pläd.
Brickbordet finns även i vårt hus :) Grattis till stigande läsarsiffror ;)

sand mellan tårna sa...

och alla dina besökare lär inte bli missnöjda över dessa vackra bilder! Tänk om jag fick sitta där och mysa..... superfint.

Det är det som är så roligt när man länkar varandra ibland, man får helt plötsligt ett stort antal fler besökare.... kan just tänka mig att några kom via länken inne från tack rara du inlägget hos mig ;)

Kramisar!

Cc sa...

Förstår att du inte vill gå in för det var verkligen mysiga bilder. KRam

Kamomilla sa...

Jättemysigt!

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad jag gillar färgen på ditt hus!! Riktigt snygg är den!

Nyckelpigan sa...

men så jättemysigt du verkar ha det på din altan, jag älskar ljuslyktor också! synd bara på myggeländet!
ha en bra dag och kram från ett dimmigt piteå

Galleri MochB sa...

Så mysigt att krypa in under filten och ligga där med alla ljusen i skymningen... :O)

Noga Utvalt sa...

Vilka fina bilder! Det ser så mysigt och inbjudande ut!
Himla trevligt!

Kram Nadja

Sabina sa...

Fina bilder! Gillar den slitna gamla (så ser den ut på bild iaf) oljelampan. Vad mysigt att få börja tända ljus i mörkret!
Kramis!

Eva Linnea sa...

Tak över uteplatsen/altanen verkar super-toppen! Då behöver man ju inte rusa ut och ta in dynorna så fort regnet kommer. Du har det så jättefint på din altan. Riktigt mysigt.
Kram Eva Linnea

alegni sa...

aj sjutton också att jag inte tänkte på det där med snöre o tags ;)
har bakat två vetesurbröd ikväll o har en sockerkaka i ugnen nu. så har jag plockat nästan två liter hallon o varit till prisma o handlat, så jag känner mig rätt nöjd nu. bara drygt en halv timme till ernst nu ;)
hoppas ungarna slutat trätas!
kram o god natt!

Anonym sa...

Min man är faktist in hit och kollar läget titt som tätt, ibland kommenterar han/ ibland inte.
Kusin Vitamin