onsdag, juni 03, 2009

Stimulans för inredningstankarna


Sitter och kollar igenom mera bilder i mina mappar. Tänkte att jag ska visa er dessa som är några av alla dom jag sparat för att njuta av fler gånger. Har hittat dom lite här och där, de översta är åtminstone från CarMöbel (ni måste titta in där!), några från Sköna hem och den nedersta till höger har jag lånat av Tulipa som fotat på Formex-mässan. På alla dessa bilder finns det detaljer eller en helhet som tilltalar mig. Ni märker väl att flera av bilderna har lite rosa-lila i sig...? Förvånade? ;)

6 kommentarer:

corrina sa...

Jag spar bilder jag med, tips på vad man kan pyssla med sedan möbler osv . Det är kul att kolla på dem i bland. Fina bilder du hade sparat. Kram

Jenny sa...

Hej!
Vilka fina o inspirerande bilder du sparat!

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Jenny sa...

Hej!
Vilka fina o inspirerande bilder du sparat!

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Mmmm jag tycker precis som du att det är charmiga bilder! Det är kul att surfa runt för inspiration och ibland kan jag hålla på med det i timmar!

Sen har jag några vänner som inreder helt fantastiskt också - hos dem blir jag avundsjuk varenda gång jag kliver innanför dörren! :)

Kram Jenny

Tulipa sa...

Hej!
Jag känner igen den sista bilden, den har jag tagit i PB Homes monter på Formex. Tyckte den var så välbekant så jag var tvungen att gå tillbaka i min blogg och se efter...men det var den!
Då kan jag ju verkligen skriva vilka härliga bilder *hihi*.

Kram Mariette

Stjärnor & Champagne sa...

Oj vad mycket fint, vill kasta ut allt i mitt hem och börja om...

Kram Anne