fredag, juni 05, 2009

Sött med vitt och rött

En till av mina favoritbilder: så vackert med rött och vitt i olika mönster tillsammans! (Tyvärr minns jag inte var jag hittade bilden) Nästan så jag får lust att måla vår kökssoffa fast jag sagt att jag aldrig ska göra det...

Andra dagen med ruggigt väder, man börjar snart känna sig instängd :( Som tur är väntar vi sällskap idag, liksom vi hade även igår. Vi måste vara sociala för att inte bli för rastlösa ;) Ha en bra fredag allihopa, i regn eller solsken.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina textilier! Det är helt underbart vackert med den där hallonröda färgen nu på sommaren

Tack för inspirationen!

Kram Lena

Sabina sa...

Kombinationen vitt och rött är alltid fin! Såväl viner som sommar och även om blommigt inte är min grej, så visst gillar jag blommigt på kuddar och just det att man blandar olika mönster, rutigt, randigt, blommigt... hur fint som helst! Och den vita soffan är fin.
Ja, vilket väder... finländska sommaren?
Ha en skön fredag inomhus i värmen!
Kram!

Sanna sa...

Visst är det fint med vitt och rött!Usch vilket väder, regnigt och kallt.. Längtar efter sommarväder. Vad roligt med gäster!
Ha en trevlig helg!
Kram,Sanna

Livingroom sa...

Oj vad det såg nytt ut på din blogg. Ser bra ut med tre spalter. Kanske jag oxå borde försöka mej på det! Måste man "seiva" något inna man ändrar eller går det att ändra direkt på blogger och sidan rättar sig efter det????
Älskar rött lika mycket som blått. De passar båda så fint ihop med vitt och just ihostta med olika mönsker: rutigt, randigt, blommigt!
Hoppas detta eländiga väder slutar snart. Tänkte gå och sälja på loppis med min mamma men om det tänker vara sånt s..t väder får det kanske vara!Lider så över att inte ha nån kamera till förfogande...grrrr...grrr!
Ha det så bra,
-Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Hallå Finland!

Verkligen fint med det där röda och vita, tycker jag med. Jag har ju en vit kökssoffa jag... men har inte haft riktigt tid att piffa den särskilt. Den står mest som avlastningsyta i mitt uterum tyvärr. Måste ta tag i det...

Ha en skön helg!

Kram Jenny

Anonym sa...

Det e så snyggt med röd/vitt! Jag har lite så i sovrummet, men även med svart då!:)

Och det blev jättebra med tre såalter - plus den snygga inramningen av spalterna - jag har önskat mig o ha de så i säkert ett halvår - men jag fattar int hur man gör!

Och stooort tackför att du gav en så bra beskrivning på hur jag ska fixa fotona! Nu ska jag bara sätta mig ner o göra det med!*s* Jag fullkomligt hatar html-koder o sånt - blir nästan lite...yrslig av det!;)

Stor kram o trevlig helg!

Nicole sa...

Kombinationen vitt och rött är så fräsch! Den gillar jag verkligen också!
Så fint du fixat till det på sidan och färgen är snygg! Konstigt så lång tid sånt alltid tar. En gång försökte jag göra en bakgrund själv, men den "hoppade" alltid bort igen, så nu låter jag det vara...
Hua så kallt och ruggigt idag, men imorgon ska visst solen visa sig...

Mamma med ambitioner sa...

Väldigt vacker bild. Vi har också en gammal kökssoffa som jag lovat att inte måla. Men visst blir man sugen. Tur att det finns vackra textilier. Ha en härlig helg.

alegni sa...

det är väldigt fräscht med rött o vitt. synd att man inte har flera hus o oändligt med pengar att satsa på inredning ;)
nu är det visst bara en vecka kvar av din semester. får se om du hinner till storstan innan det roliga tar slut...
kram

alegni sa...

absolut - the more, the merrier! hör av dig när du är på väg så får vi bestämma tid o plats!

Signe 1 sa...

Men åhh vilken fin bild!:-) Riktiga sommarbilder:-)Soffan var ju bara så lovely! Kram Sofia

Älskade pion sa...

Javisst är det fint,vilka fina kuddar du har i soffa.Är nog ett litet kuddfan ;) Må så gott! Kramar Ulrika

Villa Humlebo sa...

Rött och vitt är alltid sommarfräscht! Men jag faller oftast för blått och vitt tillslut ändå! :o)

Ha en trevlig helg! Själv hoppas jag på att få tillbringa den på BB. ;o)
Kram Mia

Unknown sa...

Verkligen mysig soffa. Varmt (röd färg) fräscht (vit färg). Värme är det som man behöver i dessa regniga tider. Brrrr vad det är kallt.

Krams,