fredag, maj 15, 2009

Stoppa tiden!

Hej, du där framför skärmen! Nu är det fredag igen (tycker dom infaller lite väl ofta...) Vart tar tiden vägen? Stoppa den någon!! Som ni ser på räknaren har jag inte långt kvar till tre veckors semester *stort smile*!
Nu känner jag mig redan lite muntrare, bara för att tänka på semestern. Igår kväll däremot var jag inte så munter... Kom hem från jobbet mot sju-tiden och var så trött. Huset upp och ned. Smutsigt överallt. Orkade inte alls ta itu med det, så jag satte mig vid datorn och försvann i bloggvärlden. Men usch - jag blev inte alls uppiggad - jag såg bara hur fint och mysigt alla andra hade det medans mitt hem, tjaaa... Poäng: man ska inte kolla fina inredningsbloggar när man är trött och grinig, haha! Idag börjar jag jobba klockan ett så jag har ännu lite tid på mig att röja undan innan jag åker iväg. Då känns det säkert bättre när jag kommer hem ikväll ;)
Ha nu en finfin helg allihopa! Ta med dig kaffemuggen ut på trappan, balkongen, terassen eller vad du nu har, blunda och lyssna på fågelsången en stund!

PS. Den här rosen har redan vissnat, så den är inget att njuta av längre...

22 kommentarer:

Camillas nya hem sa...

Vad SKÖNT att läsa om någon annan som också har det stökigt! Usch, alla har det så rent och städat verkar det som. Hur hinner folk? Städar de på nätterna? Haha.

Semester så snart? FUSK! ;)

Hoppas du får en trevlig helg!

Backstitch sa...

Ja jag försökte vara uten med mina smått febriga barn men som du förstår så kom vi nog ganska snabbt in igen. Tänkte att det kan ju inte vara så farligt med lite frisk luft men så orken tog slut så var det bara att gå in och vila.
Brukar kolla fina bloggar när jag inte orkar greja här hemma och sedan blundar jag för all oordning när jag kommer från datorn, det brukar fungera en stund.
Kram Moster.

Signe 1 sa...

Jag säger som du, var fasiken tar tiden vägen?? Härliga bilder du visar! Avis på dig som snart har semester, hihi. KRAMIS Sofia

Sabina sa...

Vad härligt med semester. Har du några speciella semesterplaner?
Ja, man tror ju alltid att alla andra fina bloggar alltid har så fint och välstädat hemma, men det är väl nog så att dammtussarna inte syns på foton och kameran går att vinkla :)
Jag brukar också försöka städa lite innan jag far bort, så är det roligare att komma hem sen när huset är någorlunda fint. Nu när jag är hemma hela tiden är det kaos hela tiden!
Hoppas du får en riktigt skön weekend!
Kram S.

PS. Jag hade nog dig i tankarna med planritningen...:)

Unknown sa...

Ja visst rusar tiden på, just som det är jul blir det midsommar. Jag älskar denna ljusa tid. Jag är mycket piggare och orkar mer. Men, men så ser man ju allt damm mycket bättre också när solen skuner in genom förnstren. Fast är det riktigt soligt och fint får man ju passa på att vara ute och njuta av den grönskande naturen istället. Alltid hittar man på något sätt att slinka undan ;)

Kramis,

Husbysjutolfts sa...

Så där kan det vara ibland. Det brukar oftast hjälpa med lite sömn. När man vaknar är det som bortblåst, nja kanske inte det smutsiga men det griniga humöret... Hoppas du oxå får njuta av en kopp kaffe i det fria.

Trevlig helg.

Nicole sa...

Ja nu skulle man nog snart vilja trycka ner bromsen och bara njuta. Då värmen äntligen har kommit nu så händer allt så snabbt i naturen!
Du får semester då det är som allra härligast ute, mellan hägg och syrén...
Ha en skön helg!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Du har helt rätt. Ut och njut. Städa kan vi göra till hösten igen.

Äntligen har även vi i norr sol och värme idag så jag lovar dig att jag ska njuta heeeeela helgen och nästan inte städa alls! :)

Annika sa...

Så skönt med semester! Här har vi toppenväder idag - hoppas att det håller i sig! Jag ska göra som du skriver och ta med kaffemuggen ut på trappan - där smakar ju kaffet allra bäst. :) Hoppas att solen kommer att lysa på dig och de dina hela långa helgen! Kram!

En salig blandning sa...

Trevlig helg till dig med!

Jo, ibland rinner det helt enkelt över och man orkar inte riktigt börja om från början igen. För det är ju ett ekorrhjul det är frågan om. Man röjer och har sig, sen hålls det inte så länge förrän man igen får ta samma rumba igen. Och jag gör samma fel som du, kollar inredningsbloggar när jag inte själv har lust med något. Hjälper typ 0, för man TROR ju att alla har så fint och städat hela tiden;)

Måste annars tacka för inspirationen i förra inlägget! I helgen blir det att pynta lite på terassen och det är helt enkelt tack vare inspiration från dig! (för jag har verkligen haft en inredningssvacka den senaste tiden)

Ha det gott!
~Camilla~ (fd vackrare vardag)

Eva Linnea sa...

Ha en finfin helg du med!
Kram Eva Linnea

Grodmamman sa...

Kände precis som du igår när jag läste bloggar!:) Har lyckats dammsuga lite idag i alla fall!
Kram

Millas hem sa...

Ja, jag hade gärna stoppat tiden...ett litet tag iallafall!:9

Kram Camilla

♥ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en skön helg. Ta hand om dig.
Kram Lotta

alegni sa...

ja, usch, tiden går alltför fort. den här veckan har den faktiskt gått så fort o vi har haft så mycket stök, så ingen har hunnit städa hos oss heller.
däremot har vi hunnit sitta en timme i uterummet varje kväll. man måste ju varva ner lite mellan varven också, eller hur?
skön kväll!
kram

Anonym sa...

Hej A-C! Du har jättefina bilder från er terass.Jag har obehandlade utemöbler,stökigt hus m.m.Smile från Y

Fröken Fräken sa...

Jag säger väl sisom så att tiden får gärna rusa på under jobbveckorna, för nu börjar jag känna mig sliten och längta efter semester.. men när det är helg får tiden gärna gå låååångsamt!! Går det att ordna månne??

Håller på och samlar ihop pysselförslagen och återkommer om det i ett inlägg! Får se om jag kan komma på om något kring förvaring också.

Jenny sa...

Hej Ann-Christine!
Hoppas du haft en trevlig helg!
Vad skönt att ha en semester att se fram emot:)

Tack för tipset om träolja med vitt pigment till pihakeinun!
Det ska jag föreslå för sambon:)

Kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Ha, ha - så himla bra sagt! Nä man ska sannerligen inte titta på bloggar när man känner sig usel och värdelös, hemmet är skitigt och man mår allmänt kass. Jag håller helt med dig! Det blir bara ännu värre då. Så puttenuttigt är det överallt att man spyr... *skrattar*

Hoppas du mår bättre nu!! 7 dagar kvar ;)

Kram Jenny

Ivars sa...

Du har det precis som alla andra läser jag. Skönt ;) En tröst för mig som nu har det precis likadant. :)
Hoppas du haft en skön helg också!
Ha d bra

Sanna sa...

Jo du har rätt, man ska inte läsa inredningsbloggar då man själv är trött o skulle behöva städa.. Ha ha. Jo och nu är det måndag igen.. Det skulle gärna ha fått vara någon extra dag ledigt.. Skönt att torsdagen är ledigt! :)

Maria sa...

Stökigt ?? Hur kan du släppa det så, vi andra vi bara städar och städar för vi tycker så mycket om att ha det FINFINT!! *NOT*

Snygga bilder, vilken tur att de förevigades så kan du njuta av dem länge :O) Här skiner solen tredje, el fjärde dan i rad och jag har nu igen bränt axlarna - tänk att man aldrig lär sej att inte vara för länge i solen på våren...stackars blek vinterhud får ju en chock!!

Back to children..........