söndag, april 26, 2009

Tack alla vänner!

Hoppsan - jag har ju helt glömt bort att bloggen har fyllt ett år! Den 21.4 i fjol skrev jag mitt första inlägg här. Så snabbt det året har gått, fast ändå har ju så mycket hänt under tiden. Jag är jätteglad för att jag började blogga! Har fått så många vänner, även om jag inte träffat de flesta och inte ens vet hur ni ser ut, men vi har ju ändå så mycket gemensamt och genom att läsa om varandras vardag och intressen så blir man småningom bekanta. Det är också så kul med bloggen att man kan titta tillbaka på vad man själv har gjort, skrivit och fotat. Finns dock en del inlägg jag kunde tänka mig att radera...

Vill så gärna skicka en blomma till alla mina besökare; släkt och vänner, folk jag känner och inte känner, alla ni som skriver så fina och uppmuntrande kommentarer och mail, alla andra bloggare som tar sig tid att hälsa på och intressera sig för vad som händer i StrandviksVillan... Ni är så många och jag är så glad för det! Nu när det börjar bli vår så märks det i bloggvärlden att många inte har lika mycket tid att blogga och besöka andras bloggar, men jag ska försöka att inte göra något längre uppehåll mellan mina inägg - jag vill ju så gärna bjuda er nåt inspirerande! Ha det riktigt bra allihopa och njut av våren!

Kramar från

16 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Tänk va fort ett år går! Jag är också glad att du började blogga :) Då det kan gå en tid mellan de riktiga besöken är det roligt att hålla sig uppdaterad via bloggen. Och så ger du ju så mycket inspiration!

Jahaa, vill ni komma och hälsa på till oss? ;) Jag e så van att alltid komma till er så jag har inte ens tänkt på att bjuda hem er! Jag ska se med J när det sku passa :)

alegni sa...

grattis! tack själv för en inspirerande blogg med många fina bilder. o god fortsättning!
kram

Sabina sa...

Tack själv för en fin och inspirerande blogg! Jag besöker dig varje dag och det är alltid lika roligt att läsa, och titta på dina vackra bilder!!!
Och grattis... hoppas det blir många år till!

Jo, under mina stenar ha jag satt ett plast som ska vara under för att hålla ogräs borta. Det finns att köpas metervis i trädgårdsaffärer.
Det som ändå är "problematiskt" är alla löv som kommer uppifrån och lämnar mellan stenarna, det förmultnar så småningom och där börjar det växa ogräs. Så man får ändå rensa!

Sanna sa...

Tack själv för all inspiration du delar med dig av via bloggen!

Maria sa...

Javisst går ett år alldeles för fort, ibland vill man bara bromsa litegrann :O)

Vacker bild!

Galleri MochB sa...

Ja uj vad tiden går fort... men det brukar väl vara så när man har roligt... :O)

Sofie sa...

Grattis till 1-årsdagen :) Visst går tiden fort när man har roligt! Jag håller med dig om att det är kul att gå tillbaka och läsa i sin egen blogg, påminnas om tidigare projekt och sånt.

Ha en fin dag!
Kram, Sofie

Bella sa...

Satt och surfade runt och hittade hit av en slump och fastnade för dina otroligt fina foton. Inspirerande och trevlig blogg som jag inte besökt för sista gången!

Kram Bella

Sabina sa...

Hej igen!
Det vore inte så dumt faktiskt med en såndär lövblåsare!
Bloggträff låter helt kul, det vore kul att få ett ansikte på alla vänner man "umgås med" :)

Nettan sa...

Grattis!! Ja tiden bara springer iväg, ett år går fort! Din blogg är jättefin, trevlig å mysig..så det är bara att fortsätta i samma anda!!
Kram Nettan

Jenny sa...

Hej!
Grattis till ditt första år med bloggen och tack för all inspiration du ger oss:)

Kram Jenny

Jessica sa...

Grattis! Fortsätt jobba lika fint. Du har så fin och inspirerade blogg :)

Sand mellan tårna sa...

Min tuffing är född januari 2007.

och idag var han såååå tuff i sina kläder, det är så kul att styla småkillar!

Kram Linda

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Grattis til 1 år.
Kram Lotta

Flickan på landet sa...

Grattis till 1 år i bloggvärlden
:-)Visst finner man många nya goda vänner här ;-)

Kajsas Konst sa...

Grattis till ett år! Hoppas att det blir många fler! Ha det bra!