måndag, april 21, 2008

Nu är det dags!Efter att i över ett år ha följt otaliga inredningsbloggar, bestämde jag mig idag för att slå till och även jag stiga in i bloggvärlden! Jag har fått så otroligt mycket inspiration av er andra, så jag hoppas att jag kan ge lite tillbaka också. Bloggen har fått sitt namn av tomten vi köpte, den heter Strandvik.

Jag har alltid varit intresserad av inredning, det var ständigt ommöblering på gång i mitt flickrum hemma. Första inredningstidnings-prenumerationen tjatade jag till mig när jag var 14 år. Trots - eller kanske på grund av - alla tidningar jag under åren bläddrat i, så har jag inte ännu kommit fram till om jag har någon speciell stil. Jag blandar allt som jag tycker är vackert och praktiskt, helt enkelt! Om jag ändå ska välja en stil jag gillar mest så blir det New England, det vita fräscha blandat med rött och blått, sandfärgat och mörkt trä.

Jag ska göra mitt bästa för att det här ska bli en trevlig och inspirerande blogg, om inte för andra så åtminstone för mig själv ;) Välkommen åter!


6 kommentarer:

Galleri M&B sa...

Först hiffade jag det inte...:O) Finländska västkusten hann jag tänka, det kan ju va nära mej... Det var snabbt jobbat! Välkommen! och det var ju inte så svårt...;O)

Tjohalia sa...

Välkommen till bloggvärlden! :) Vad roligt att du tipsade om din blogg så jag hittade hit. Lägger till dig på bloggkoll så jag direkt vet när du skrivit ett inlägg :) Ha det så bra, kram Sandra

saravillfara sa...

Men vad roligt att se att du tagit steget till en egen blogg!
Här kommer du att trivas, det är jag säker på :)
Kram från mig!

Anonym sa...

Nämen äntligen!Jag har väntat länge på att du ska starta en egen inrednings-blogg.Det ska bli spännande och inspirerande att följa med den!Lycka till & många kramar från V.

tinaminastina sa...

Välkommen till bloggvärlden!!Vad kul med en ny blogg!!Återkommer garanterat!
kram/tina

Mom sa...

Ja, det har jag ju alltid vetat att det här din grej. Jättefin blogg, fortsätt så!