lördag, april 04, 2009

Ja tack!
Såg ni då Mija gjorde det här bio-rummet? OJ - dom fåtöljerna skulle jag inte tacka nej till! Själv har jag väl råd med ungefär ett armstöd av en av stolarna...
Måste rusa iväg till jobbet! Ha en fin helg allihopa!

7 kommentarer:

Moster sa...

Såg inte det har inte svenska 4an. Men Ja tack inte skulle jag tacka nej inte. Vårt vardagsrum har lite samma form så kanske något liknande skulle vara möjligt ´fast vart skulle jag då gömma kontoret....hm
Kram Moster

alegni sa...

hon har många fina lösningar, den goda mija. trevligt program också i övrigt. willy är för festlig med sina kommentarer :)

trevlig helg ditåt också!

vitavillan sa...

Såg inte programmet, men åh så snyggt!
Helt i min smak!
Men som du säger det krävs nog en stor plånbok.

Camillas nya hem sa...

Tur att inte min man såg det där, han hade börjat bygga ett med en gång, kosta vad det kosta vill! Haha. :) Jättesnyggt är det ju däremot!

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Jisses, vilket rum. Och vilka fotöljer!! Där skulle man kunna stå ut med en filmvisning....
Hälsn MARIA

Fröken Fräken sa...

Brukar inte se Bygglov, eftersom det är så enervernade med allt snack i det ;-) (kommer vi att hinna klart eller ej? Tygerna kom inte? Det var ju mycket mer jobb än vi tänkt!)
Men det var härliga fåtöljer, för den som har ett tilltaget vardagsrum att ställa dem i ;-)
Pust och flämt, nu ska bagaren ta ut nästa sats med kladdkakor!!

Mallas sa...

Ser ut som att det var synd att jag missade det programmet, eller kanske snarare tur? För suget efter hus är stort just nu och ett biorum likt det där hade varit toppen att ha hemma. Väldigt snyggt blev det iallafall!

Malin