torsdag, mars 19, 2009

Vår-feeling

Såhär ser det ut i mitt kök just nu! Konstigt nog tog det emot lite att ta ned de rödvit-rutiga gardinerna, för jag gillade dom, men nu med de vita gardinerna - vilket ljus!! Jag flyttade gardinlängderna med löv på från vardagsrummet och bytte ut två av kuddarna i soffan mot de blommiga som jag sydde i höstas, med flera olika färger på ljus botten. Visst blev det lite vår- och påskkänsla? Nu är det bara vide, kattgräs och ägg som fattas ;)


8 kommentarer:

Malin sa...

Åhh så mysigt du har det!!! Gilalr brödboxen från bruka! Kram

Galleri MochB sa...

Fräscht! Barnen tjatar om att vi skall så påskgräs så kanske vi borde göra det nu...:O)

alegni sa...

very nice, indeed. du inreder så smakfullt!

Sabina sa...

Det är ju trevligt att få nya familjemedlemmar, och jag vet att ni delar åtminstone ett gemensamt intresse: inredning!:)
Fina bilder du visar... det är härligt med våren och härligt när det blir ljusare tider.
Kram S.

klipposfia sa...

Visst är det härligt med vår och ljuset gör en piggare och lite mindre trött;) Längtar också till påsk! Kan aldrig ha något gräs eller kvistar pga allergi i familjen men man får försöka hitta på annat....undrar vad det blir i år?

Fröken Fräken sa...

O ja, helt klart vårkänsla!! Jättehärligt!! Jag ska till att byta gardiner i köket jag med, fast herr Fräken brukar inte märka så stor skillnad. Kanske blir så när man bara byter med olika vita.. ;-)

Kristina sa...

Du har så härligt snyggt!!!
kram Kristina

Sofie sa...

Vilket hemtrevligt kök ni har! Tjusiga gardiner, de gjorde sig bra där. Härligt när de släpper in mycket ljus också! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram, Sofie