tisdag, mars 10, 2009

Silvergrått


Äntligen en lugn kväll hemma! Alla barnen sysslar med sitt, maken har slängt sig på soffan och jag har kollat runt bland mina bloggvänner en stund. Blir alltid bra om man inte har så höga förväntningar, har jag lärt mig ;)

På bilderna något av det jag fyndade på min snabba shopping förra veckan. Två stycken lika höga och kurviga ljusstakar, en oval bricka med låg vackert mönstrad kant, samt två ljuskoppar för såna där större värmeljus i samma serie. Helhetsbilder kommer säkert småningom.

Kameran hann inte med riktigt på gårdagens kalasande... Tänkte bara berätta ändå att istället för tårta så blev det muffins (gjorda i amerikanska höga formar) med rosa spritsad grädde på, strödde över nonpareller i pastellfärger och så tryckte vi ned tårtljus i åtta av muffinsen. Vi hade ett trevligt kalas, till och med lite SingStar och disco på övervåningen!! Till värdinnan (jo, till värden med...) hade Liljas matte och husse med sig en väldoftande blomma, ni får se imorgon.

Ivrigaste gästen på kalaset: Lilja-hunden!

17 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag hade först pysselplaner för kvällen, meeen det blev jag, soffan och en kopp thé istället! Ibland måste man få ta det lugnt.
Är på jakt efter silvriga, högre ljusstakar också, gärna äldre och det är inte det lättaste att hitta här... Ha en mysig kväll!!

Stjärnor & Champagne sa...

Vilka härliga bilder. Det är sååå härligt att shoppa men det kan man ju inte göra jämnt fast man vill. Spännande att se hela...

Kram Anne

Eva Linnea sa...

Alltid så läckra bilder hos dig! Silver är vackert.
Sköt om dig!
Kram Eva Linnea

Sjöboden sa...

Stiliga ting!

Kram C

Villa Humlebo sa...

Stort Grattis! till er också! Visst är det roligt med kalas, men skönt när det är förbi och man kan slänga upp fötterna i soffan igen!

Kram Mia

Lyktor och Tyg sa...

Du tar så fina kortserier. Ser framför mig hur man kan köpa dem på IKEA tre-fyra st i en stor tavelserie. Skulle vara så snyggt.
Jag skulle antagligen köpa en serie och hänga över TV eller i trappen.'kram Kristina

Hanna sa...

Jättefina bilder! Du har fyndat vackra saker.

Jenny sa...

Hej!
Vilka fina saker du fyndat!!
gillar speciellt ljusstakarna:)

Kram Jenny

alegni sa...

så fina saker du fyndat! jag hittar aldrig så fina saker här i stan, men det är väl så att man blir hemmablind i längden...
låter som finfina muffins det där :)

Jenny sa...

Vilka superfina fynd och bilder!Ljuvligt!! KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Unknown sa...

Så mysigt med silver grått!

Kramis,

Liljas Corner sa...

Tack för ett roligt kalas! Singstar gav mersmak ;) Jag hann aldrig se ordentligt på nya sakerna, den där brickan vill jag ha!

Lillihunden ser smått skäggig ut. Det är nog dags att åka till frissan snart :D

klipposfia sa...

Gillar fatet verkligen!!! och allt det andra åxå förstås:) Hoppas ni överlevt allt kalasande! Låter som ni haft det bra:)

Fröken Eko sa...

Jättesnygga foton, riktigt inspirerande! Tycker om de silvriga färgerna :)

Häls. F

(hittade hit via min systers blogg, Rödluvan...)

Anonym sa...

Hej!

Kikar in här första gången! Vilken mysig blogg! Så mycket fina och inspirerande bilder! Å vilket tårtkalas du ställt till med!

Välkommen att kika in hos mig!

Blåbär och hallon sa...

Silver har mer och mer blivit en favorit hos mig! Läckra bilder!

Kram A

Blåbär och hallon sa...

Silver har mer och mer blivit en favorit hos mig! Läckra bilder!

Kram A