tisdag, mars 17, 2009

Fin förvaring

Har inte så mycket att skriva om just nu, men jag vill visa den jättefina korgen som jag fick av väninnan V med familj då de hälsade på hos oss i lördags. "Istället för en blomma" som hon själv sa, och det tycker jag var en toppenidé! Hon vet vad jag gillar, får alltid så fina gåvor av henne :) Linnetyget i korgen fick mig att tänka på några gardinlängder i linne som jag har... om dom skulle passa vid matplatsens fönster? Det blir väl att testa nån dag.

Snart borde jag absolut ta fram symaskinen igen! Det har nämligen tillkommit några tyger i samlingen igen och jag har flera idéer. Har också påbörjat några tavlor, men plötsligt tog det stopp då jag skulle bestämma motivet. Ett par korgar har jag börjat spraymåla, men så tog färgen slut... Kul ändå att ha projekt på gång! Jag blev ju helt rastlös i söndags då jag inte gjorde nåt alls. För mig känns det som om en dag är bortkastad om jag inte gjort nåt konkret (och kreativt), vad det än må vara.

14 kommentarer:

Nettan sa...

Ä ju korgoman så jag gillar såklart!..å linnetyg ä ju en annan favorit!;-)
Tänkte oxå plocka fram symaskinen en sväng innan det är dags att sticka till jobbet!..få se hur mycket jag hinner..har en tendens att bli fast framför datorn...
Kram Nettan

Ingeborg sa...

Rolig ide med korgen. Tänk om alla gäster som man har på besök skulle hämta mysiga inredningsattiraljer :) det skulle ju vara super.. ( gärna sånt som man finns på önskelistan..
Tycker även om linne. Är så fint ut och samtidigt lite ruffigt ..
-Lotta

Annika sa...

Verkligen snygga korgar, har du någon aning om varifrån de är köpta? :)

alegni sa...

roligt med vänner som vet vad man gillar!
du borde se min hög med bortkastade dagar ;)
jaha, vad smider du nu för planer...?

Galleri MochB sa...

Istället för en blomma brukar jag också använda mej av... Visst är det fint med blommor också, men en sak består ju så mycket längre! Härlig korg!

i Emmas vita hem sa...

Hej! Vad roligt att du tittade in hos mig och tusen tack för den gulliga kommentaren! Din blogg är helt ny för mig med! Du verkar ha ett underbart hem. Måste säga att dina bilder är fantastiskt fina! Vilken fin korg du fick! Många kramar Emma

Lilja's Corner sa...

Jag har helt samma. Om det går en dag utan att jag gjort nåt "vettigt" blir jag på dåligt humör då jag ska gå och sova.

Snyggt med handtaget på korgen!

Sabina sa...

Känner lite igen mig med detdär att påbörja flera saker utan att få någonting riktigt klart!
Jättefina "blommor" du fick. Bra med såna presenter som inte vissnar i första taget!
Kram S.

Fröken Fräken sa...

Jag håller med! Något kreativt och pyssligt vill man göra minst en gång om dagen. Här har jag pyntat en krokus och tänker sätta igång och klä om min strykbräda.
Såå, vad har du mer tänkt sätta igång att göra? Nu blir man ju nyfiken! Kul att du gillade mitt poesiträd, jag har funderat på att förädla skyltarna lite ytterligare...

Blåbär och hallon sa...

Blir lite avundsjuk då du verkar sprudla av energi som orkar ha en massa projekt i gång, själv vill jag inte ens tänka på sånt njust nu, jag skulle nog bestämt behöva lite av din energi...

Kram A

Eva Linnea/Häxor o Änglar sa...

Den där rastlösheten känner jag igen. Tänk de som kan sitta en hel helg och bara läsa. Det klarar inte jag!
Kram Eva Linnea

Vårt lilla hem sa...

Vilken fin present! Älskar korgar och den här var ju superfin, sådär härligt sliten. Mysigt med vänner som vet vad man tycker om, det är omtanke och korgen kommer du ha kvar bra mycket längre än en blomma, även om blommor alltd är roligt att få också säklart :)

Kramkram, Jenny

Lauras gård sa...

Jätte fin korg! Vad trevligt att få i stället för en blomma. Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av!

Kram Stina

Villa Humlebo sa...

Tack för tipset!
Ska prova kamomillte, för det börjar bli irreterat runt ögonen av allt torkande.

Snygg korg! Älskar presenter av den typen!
Kram Mia