onsdag, mars 04, 2009

Fått många tips!

Inte ätbara bollar, men fina som dekoration. Enkelt är vackert!

Tusen tack för alla förslag om ätbart på dotterns kalas! Tror att vi har kommit fram till vad det blir... Satt i morse och letade efter bilder på katt-muffinsen som jag gjorde till hennes kalas i fjol, men fast jag letat och letat, så är alla bilder från just mars 08 som bortblåsta...? Snyft... :( Som tur är hade jag framkallat dom, men jag hinner inte nu fota av ett foto. Nu ska lillebror A och jag göra oss klara för att åka till den större grannstaden, för att först köpa present och sen på A:s läkarbesök. Det är länge sedan vi var där senast nu och då brukar alltid sköterskorna - som han är väl bekant med vid det här laget - tycka att han växt och blivit såååå stor pojke! På återseende! Eller "återläsande"?

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!

Tack snälla för dina fina ord inne hos mig! Jag blir så glad! =)

Vilken supermysig blogg du har! Gillar verkligen dina bilder på pallen och den där kudden ser mysig ut!

Kram på dig!

Anna

Mitt nya vita hem sa...

Härligt med körsbärskvisten,o pallen var jättefin.

Jag bakade kakor till dotterns 1års dag,jätte enkelt och snabbt tog det (bilder finns i min blogg) och man kan ju använda vilken pepparkaksform man vill eller rita upp en egen :)

Lallis - liv och leverne sa...

Ha en fin dag idag och hoppas det går bra på läkarbesöket.
kram Lallis

alegni sa...

hoppas läkarbesöket gick bra. inte roligt att bli tvungen att besöka såna ställen, men vilken tur att dessa ställen ändå finns när man behöver dem!
kram

mitt skärgårdsliv sa...

Tack för tipset. Ska sätta mig ner nån kväll och riktigt testa olika alternativ :) Hoppas läkarbesöket gick bra. Katt muffins låter bra, jag börjar även leta nåt att bjuda på när dottern fyller år om två veckor!

VITA NYANSER sa...

Jag försöker igen, jag gjorde nyss en hälsning, men den försvann, hm. Kul att du kikade in till mig igen! Jag håller helt med dig om att färg ger mer ombonad känsla, och det är jättefint med färg. Mitt problem är att jag tröttnar så fort, så det är lättare att byta färg på inredningsdetaljer istället för att måla om så ofta = ). Ha det bra!
Kram L-L

Camillas nya hem sa...

Oj, de låter avancerade, synd att du inte hittade korten! Ser fram emot andra läckerheter från kalaset! :)

Ang. att du inte får krysantemum att överleva... Konstigt, det är den enda blomman förutom plastboööarna som lever längre än en vecka här hemma. Haha. :)

Vackrare vardag sa...

Hoppas det gick bra hos läkaren!

Har suttit en god stund och sugit in allt vackert i dina fina bilder. Det är verkligen en njutning att se på dem!

Kram

Lyktor och Tyg sa...

Låter roligt med kattmuffins! Hoppas allt är bra med lilla A.
Kram Kristina

Villa Humlebo sa...

Kattmuffins... det låter roligt!
Hemligheten med mina släta tårtor är tekniken och ett verktyg som fungerar som ett "strykjärn"! Smoother heter det, men jag har köpt min i England!

Kram Mia

Eva Linnea sa...

Oj, nu var det ett tag sen jag var inne hos dig märker jag. Du har alltid så mycket för dig och har alltid så fina inlägg & bilder. Jag kollar din andra blogg också.
Kram EL

MiaMaria sa...

Hej!

Kattmuffins låter spännande...

Ha en bra dag och lycka till på läkarbesöket.....

MiaMaria

Galleri MochB sa...

Du kan inte ana hur glad vår lillasyster blev då hon också blev bjuden...:O) Hoppas ni hade en bra dag, trots doktorer!

Ivars sa...

Roligt med kalas! O kattmuffins låter ju perfekt till ett tjejkalas. Själv har vi också kalas i helgen så kanske det blir muffins då också. Skön helg!

Nettan sa...

Va gullig du är som engagerar dig å försöker lära mig..fast det är nog näst intill omöjligt..ska sätta mig å "pilla" lite när jag får tid!
Kraam Nettan

Sjöboden sa...

Kattmuffins låter kul!