torsdag, februari 05, 2009

Fjärde och sjätte bilden

Jag ska ta itu med några utmaningar som jag fått från flera håll. Den första utmaningen var att visa sin fjärde bild i den fjärde mappen. Bilden är tagen den första november i fjol och mina hängpelargoner blommade fortfarande. Samtidigt tog jag en bild av lite snö på altanen, tyckte det var en lustig kombination.


En annan utmaning gick ut på att visa den sjätte bilden i den sjätte mappen och då blev det en från då jag hade skaffat en toarulle-korg till gästtoan. Bilden har ni sett redan tidigare.

Mina bilder finns samlade på så många olika ställen och mappar. I den stationära datorn och på en extern hårddisk. Tänkte att det skulle vara kul att leta fjärde och sjätte bilden på den externa disken med äldre bilder, så nu har jag förlorat mig i drömmarnas värld en god stund. Där fanns mest bilder av barnen då de var små, samt övriga lite för personliga bilder för att visas i bloggen. Men en bild hittade jag som jag gärna vill visa. Jag säger bara: Bor vi där??

Nepp, mitt bildletande tog alltför länge, så nu hinner jag inte mer. Måste hoppa in i duschen och sen ska jag åka iväg till en kompis. Nu är jag leeeeeeedig - en hel vecka, eftersom denna veckas arbetsdagar inföll i början av veckan och följande vecka jobbar jag torsdag till lördag. Massor med planer har jag förstås vad jag tänkt hinna med. Vi får väl se...


4 kommentarer:

rosenskära sa...

Visst är det roligt att rota i arkiven?!

Kram/Lena

ALEGNI sa...

du har rätt - tiden rinner iväg som bara den när man börjar rota i gamla foton (eller titta på gamla videon)!
vad heter din nya layout? jag gillar den!

Lilith sa...

Kul utmaning! Och ja, det var en lustig kombination med blommande hängpelargoner och snön, så kan det bli ibland!
Börjar man gå igenom gamla foton kan man lätt förlora sig i alla minnen och glömma tid och rum för flera timmar...
Skönt med lite längre ledigt, passa på och njut till fulla drag nu! :)

ALEGNI sa...

just ja, visst läste jag att du mixtrat i koden. minnet är inte vad det aldrig har varit ;)