måndag, januari 05, 2009

Stjärnor och frost

Jag tänkte ju redan för längesen att jag skulle visa våra pappersstjärnor lite närmare. Jodå, dom hänger allt kvar ett tag till, för dom är så mysiga att ha tända på kvällarna. Det har aldrig varit rätt ljus för att fota dom, men igår var bakgrunden med den vackra frosten inte dum alls. Stjärnorna är av en lite mindre modell, har sju uddar och ett sirligt mönster. Här kan du se dom tända. Kan tänka mig att flera av er har likadana stjärnor. Vi köpte dom i fjol hos den där Clas som har allt möjligt ;). Julgranen åkte ut igår kväll, så luftigt och skönt i rummet nu.

Kunde ju inte låta bli att springa ute i buskarna också en stund med kameran, även om fingrarna blev helt stelfrusna. När frosten ser ut så här, som små piggar, tycker jag nästan det är overkligt!

15 kommentarer:

Mia sa...

Kikar in till din blogg för första gången =) Vilken fin blogg du har. Och vilka vackra bilder du fotat, så fint med frost. Pappers stjärnorna är så fina, det håller jag med om, hade själv en i köksfönstret, och dom är svårat att plocka undan för dom är ju så mysiga =) Ha en bra måndag. Kram Mia.

rosenskära sa...

Det är så vackert med alla stjärnor och ljusslingor man har såhär års, de behövs för att besvärja mörkret!

Vi har en jättestor vit stjärna med tunna silvriga slingor men den kom inte upp i år för jag hade ju gjort så många arrangemang med ljusslingor, det blev over the top med stjärnan...

Ha en härlig dag, vi har minus 8 i Skåne, det är jättekallt för oss!

Kram/Lena

ALEGNI sa...

det var så fint där ute igår! jag tog med kameran när vi åkte ut till skärgården, men där har det inte snöat alls, så ingen rimfrost eller snötäckta träd där inte! vilken besvikelse ;)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilket läge ni har på huset..underbart och vädret med sitt fina ljus gör att man mår bra.
Kram Lotta

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilket läge ni har på huset..underbart och vädret med sitt fina ljus gör att man mår bra.
Kram Lotta

Blåbär och hallon sa...

Så vackra bilder!

Här hos oss är julen kvar ett tag till eftersom jag inte ledsnat riktigt än...

Kram A

Huset på landet sa...

Underbara naturbilder igen! Jag hoppas verkligen på en framtid med kameran för dig!
Här har vi inte kastat ut julsakerna ännu, har ju precis fått fram dem...

Nettan sa...

Fina stjärnor och underbara frostbilder du visar! Och åå vad jag gillade spegelhyllan du visade i förra inlägget! Letar efter ngt liknande!
Kram Nettan

Lallis - liv och leverne sa...

Så otrolligt vackert du fotar:)
kram Lallis

Monkan sa...

Åh vilka härliga frostbilder! Jag skulle så gärna också fota frost men mina fingrar klarar inte kyla, de blir blå och obrukbara trots tjocka vantar, suck. Tur att det finns andra som bjuder på vackra bilder :-)

Vad fint du har efter-jul-pyntat, brunt och vitt är underbara färger.

Fröken Fräken sa...

Frost och minusgrader är verkligen fint, särskilt när man får vara inomhus och se på det genom ett fönster... ;-) Pappstjärnorna är det som jag har svårast att ta bort också, de är de finaste på julen. Men nu har de åkt ner, tror att jag bar ner de sista julgrejerna i källaren precis!

Förresten, tror att jag måste ta in lite brunt också bland det svarta och vita i vardagsrummet så att det blir lite jämvikt med det stora bruna skåpet som nu kommit på plats!

Nu känns det lite bättre pysselmässigt för övrigt, har hunnit med en hel del idag. Jag har gjort en ny tygtavla med bokstavstryck, håller på med tre kuddar, fållat upp ett par byxor och ett duschdraperi. Samt ska strax åka och handla lite färg, pensel redan inköpt. Men hade aldrig kunnat komma igång med pysslet om jag inte städat först. Nu har jag ju nästan stökat ner igen, meeeen...

CinderELLA sa...

Vackert! Kram Eva Linnea

Lindas Vita Lantliv sa...

Hej och tack för din kommentar på min sida! Tror inte jag varit här förut?

Ootroligt vackra bilder du visar!

God fortsättning på dig//Kram Linda

Petra C sa...

Frost är så roligt att fota. Det blir oftast spännande fast motivet bakom i sig inte är så "upphetsande".
Jag var också ute och fotade frost häromdagen. I kortärmat och foppa-tofflor. Kan inte rekommenderas.

Vackrare vardag sa...

Vilka underbara bilder du fångat! Naturen kan vara helt ofattbar ibland och jag tycker också att det är oerhört vackert med frost. Att få det fångat på så fina bilder är inte helt fel heller. Du är så duktig!

Och de där stjärnorna är så fina de med. Har också några likadana och de får också hänga kvar ännu, även om allt annat åkt ut.

Ha en bra trettondag!