lördag, januari 10, 2009

Rött är sött

Jag tog mina läsare på orden och behöll de rödrutiga gardinerna i köket. Då kom jag ihåg två kuddfodral som jag fyndat för ett par-tre euro från Ellos för länge sedan. Ett sånt där "kan vara bra att ha"-köp som jag får för mig att göra ibland... Då jag väl fått hem fodralen funderade jag om de alls skulle bli använda nån gång. Men nu passar dom ju perfekt, hurra! De randiga kuddarna hade jag framme över julen, men skulle gärna byta ut dom till ett par ljusare och gärna rutiga. Några kökshanddukar finns på lager som kanske tråcklas ihop, hmmm...

Så här ser lampskärmarna på fönsterbrädan ut i närbild. Också där ett broderat blommönster. Som jag tidigare sagt: jag gillar när mönster/detaljer upprepas på olika ställen. På vägghyllan har jag ändrat om lite också. Burken som tidigare innehöll "prydnadspepparkakor" har nu värmeljus, burken med biscottis är tömd och har istället vita ljus och det röda bandet utbytt mot ett brunt paketsnöre. Den spraymålade vita kransen är nu neutral utan band runt sig. Bilder av hur det såg ut innan finns här.8 kommentarer:

Sabina sa...

Så fint det blev med kuddarna till dom rödrutiga gardinerna! Ibland är det bra att göra sånadär inköp, ifall man nån gång skulle behöva...

ALEGNI sa...

tänk vad små detaljer kan göra mycket för att helheten ska se helt annorlunda ut!
visst ska man köpa sådant som man kanske har användning för i framtiden. det gör jag jämnt o ständigt, o därför är alla skåp o garderober överfulla. för att inte tala om vår kallvind ;)
ha en skön helg!

Moster sa...

Grattis nu är det super fint och ganska ljust blev det också med de nya dynöverdragen
Kram Moster

Granne med Selma sa...

Härliga bilder du visar från Greengate ägares hem. Och jag tycker det är så snyggt när namnet du skriver i slutet av inläggen blir i den där vackra, snirkliga stilen! Hur gör man så? Har du lust att berätta?
Kram Sussie

Kristina sa...

Du är uppe tidigt du.Helt rätt med de röda i köket jättefina kuddar. Ser så hemtrevligt ut.

ha en bra helg.
kram Kristina

Lallis - liv och leverne sa...

Jättefina kuddar!
Ha nu en fin lördag,.
Kram Lallis

rosenskära sa...

Ja, rött är verkligen sött! Ska visa lite bilder från vår stuga längre fram. Där har jag verkligen gått bananas med vit-rött tema! Det blir så lantligt!

Må så fint!

Lena

Vit poesi sa...

Jättesöta kuddar!
Ha en fortsatt skön helg
kram Malin