tisdag, december 02, 2008

Minns tillbaka...

Ett snabbt inlägg - bara för att jag fick sån lust! För några dagar sedan letade jag efter ett par specifika foton från byggtiden och då hittade jag bland annat dessa tre köksbilder. Dom var stora inspirationskällor för mig på den tiden jag planerade vårt kök, 2004 måste det ha varit. Flera av detaljerna i bilderna har faktiskt blivit förverkligade: ekkök, mörkt golv, tegelvägg, spotlights i taket, upphöjd ugn och diskmaskin, rostfri spisfläkt, vitrinskåp med glasdörrar, stora lådor mm. Nu vet jag ju att de flesta av er (andra bloggare) har vita kök och gillar det mest, men jag trivs alldeles utmärkt i vårt kök som jag är så nöjd med! Och det är väl huvudsaken? Fast - jag skulle ju inte klaga om nån fick för sig att tapetsera om köket...!

I kväll har jag äntligen tagit mig tid att sitta vid symaskinen och oj så bra jag mår då jag får skapa nånting! Jag gjorde färdig en påbörjad julvimpel, tre strutar av änglatyg, tre kuddöverdrag och två julstrumpor. På söndag ska jag stå och sälja mina saker på en julbasar och det är så spännande för jag har aldrig sålt något eget förr. Där kommer jag också att sälja mina julkort och vykort. Har några bråda dagar framför mig så jag kommer nog inte hinna hälsa på hos er andra bloggare, men stort tack för att ni tar er tid att kommentera hos mig! Ha det bra alla vänner!

14 kommentarer:

Vivan sa...

Hej! Ja alltid är det bråda dagar den här tiden på året! Vi ses på söndag!

Blåbär och hallon sa...

Vi har också bytt kök för ett par år sedan och vi valde luckor i björk. Jag är precis som du väldigt nöjd, det blir så "varmt" av det.

Kram A

Lallis - liv och leverne sa...

Jag kan tänka mig att du har en del att stå i då :)
Men vad du var flitig. Du fick ju massa saker sydda!
Kram Lallis

Kristina sa...

Hej jag tror du har jättefint kök, vi har ju inte heller vitt som så många andra men jag är nöjd med mina luckor med vill gärna byta kakel och tapetera om.
kram Kristina
Barnbarn mår så bra nu. Kolla in på s@r@ i min blogglista, får du se honom.

Eva Linnea sa...

Hej! Lycka till på basaren! Kram Eva Linnea

mitt skärgårdsliv sa...

Vi har inte heller vitt kök och och jag är nöjd med vårat körsbärsfärgade. Fast tapeterna kunde även jag byta ut i köket ;) Ha en bra dag!

Clarice sa...

Så duktig du är. Det är såååå roligt att sälja egna saker och uppleva glädjen hos någon annan.

Kramis,

Anonym sa...

Lycka till med julbasaren

Kram Lena

Englagård sa...

Javisst är huvudsaken att man trivs. Jag har inte heller vita luckor, det är originalköket från 1954 så det är björkfaner. Inte så illa faktiskt om inte faneret börjat lossna på vissa dörrar så det blir ommålning...nån gång:)

Du är flitig som syr också, jag har tyg som ligger och ropar på mig men jag tycks aldrig komma så långt. Allt annat tar så himla lång tid.

Ha det gott
kram Karina

S o F sa...

Lycka till med Julbasaren och försäljningen!

Ha det gott!

Fröken Fräken sa...

Så klart att man ska välja precis det som man själv vill ha och gillar! Inte bara ta det som "alla andra" tar.

Ja, visst mår man så mycket bättre när man skapar! Trots att jag är förkyld så vill jag småpyssla lite för att känna livet i mig.. ;-) Hoppas att det går bra på julmarknaden!

Karlsebakken 37 sa...

Åh vad spännande - det kommer säkert att gå jättebra! Stort lycka till!! Kram C

Camillas nya hem sa...

Självklart är det huvudsaken! Jag hade också stormtrivits i ett sådant kök kan jag säga! :)

Ciz sa...

Tack, resultatet blev till och med bättre än väntat. Jo Patrik är nog väldigt konstnärlig också men han vågar inte erkänna det :)

Jag skall föresten också ha ett bord på basaren tillsammans med mamma och momma, så vi ses då om inte tidigare.