måndag, november 24, 2008

Änglar finns!

Den här söta ängeln har min mamma gjort för några år sedan. Hon har sytt klänningen och gjort vingarna. Jag brukar ta fram ängeln varje jul. Anledningen till att jag tog fram ängeln redan idag var dels att jag kom att tänka på den då det är samma brodyrtyg jag håller på och syr strutar av, men också av en annan anledning...

Ibland händer saker som får en att stanna upp och fundera över livet. Den här gången hände det mina föräldrar. Vi är så glada att det slutade så pass bra som det gjorde! Änglar finns visst: synliga i form av mina snälla och stödjande föräldrar, och de osynliga som skyddade dem då det behövdes!

Ta hand om er allihopa!

7 kommentarer:

Moster sa...

Oj det där låter ruskigt fast du är så positiv i texten. Hoppas att allt är bra. Vi får nog tacka änglarna lite varje dag i alla fall när man har små barn så händer det ett och annat.
Kram Moster

Johi sa...

Även du har en duktig mamma och en finfin julheader. Tack för dina kommentarer hos mig. Jag är lite för dålig på att hinna läsa andra bloggar men jag försöker emellanåt...

Englagård sa...

Tur att deras skyddsängel var på alerten.
Din ängel är jättefin, hälsa din mamma det:)

kram Karina

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad fint du skriver..mina föräldrar står mig högt. Väntar med spänning på vem som vinner vimpeln.
Kram Lotta

Clarice sa...

Oj, det var nästan lite ruskig läsning. Hoppas det inte var någonting allvarligt.... det verkar ju som om allt gått bra i allafall!

Kramis,

Elin sa...

Oj har din mamma gjort den? Duktig hon är!

Petra C sa...

Ta hand om dig själv också. Och så skickar vi alla en vänlig tanke till alla skyddsänglar.