söndag, oktober 05, 2008

Paketet har kommit!
Igår morse frågade maken om jag inte tittat igenom gårdagens post? Joo, sådär snabbt bara, jag hade väl ganska bråttom då jag kom hem... Där låg ju lappen om att jag hade ett paket att hämta från postombudet. Min nya kamera!! Som tur var hann jag hämta den innan jag for till jobbet. Gissa vad jag kommer att göra idag? Installera program, läsa instruktioner, vrida på rattar och trycka på knappar :D Äntligen!

Bilderna ovan är tagna i köksfönstret med en lånad kamera.

Tack för all uppmuntran i kommentarerna till senaste inlägg! Det var jobbigt att skriva det inlägget, men ändå verkligen skönt att ha gjort det. Man ska aldrig ta hälsa för given... Ofta tänker vi ändå att det finns många som har det värre, det finns hemskare barnsjukdomar också, tex cancer (usch, man vågar knappt skriva ordet...) Fast det är klart att vår vardag påverkas mycket av det här, både praktiskt - mediciner, täta sjukhusbesök, jag jobbar deltid - och känslomässigt. Nu vet ni i alla fall hur det ligger till!

I nästa inlägg kommer förhoppningsvis bilder tagna med nya kameran! Ha en vilsam söndag!

15 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

du kommer tycka det är toppen. För mig var det stor förändring.
Kram Lotta

ALEGNI sa...

jag minns hur ivrig jag var när min nya kamera anlände i våras. hoppas ni trivs med varandra!

♥ mamman i huset... ♥ sa...

Roligt med ny kamera. Jag vill också ha en! Man blir mer och mer kritisk till sina bilder ju mer fina bilder man ser hos andra bloggare...

När det gäller ditt förra inlägg så väcker det såklart tankar och känslor hos en 3-barnsmor. Det kan ju vara nog så tungt med förkylningar, skolproblem, 4-årstrots och annat... Kram!

Ekebo sa...

Roligt med en ny kamera.

Läste tidigare inlägg det svårt att förstå när man inte varit med om något liknande själv. Kan tänka mig att man ser livet på ett annat sätt och tar tillvara på det lilla. Många kramar Malin!

MiaMaria sa...

He!

Kul med ny kamera!
Jisses vad du ska fota....

Ha´det så bra!
MiaMaria

Eva Linnea sa...

Lycka till med din nya kamera! Jag ser fram mot att få se alla fina bilder du kommer att ta. Kram EL

Fröken Fräken sa...

Då blir det spännande att se vilka superbilder som dyker upp här - fast jag tycker ju inte att de som varit varit dåliga heller!

Ja det är inte så lätt när man väljer att skriva mer personliga inlägg, jag funderade länge på innan jag skrev om min saknade mamma, men vilken härlig värme och respons jag möttes av. Livet är inte alltid en raksträcka, på något sätt får man lära sig att hantera alla gupp och sidovägar man hamnar på..

PiaMaria sa...

Lycka till med nya kameran....lyckans ost......

kram Pia

Huset på landet sa...

Oj, nästan med tårar i ögonen jag läser om er lilla kille. Oj så tråkigt med operation och täta sjukhusbesök, men det brukar ju vara så att det tar mera på föräldrarna än barnen. De gör ju sig i allmänhet hemmastadda på sjukhuset, precis som du skriver att lillebror charmar personalen...

Kul med ny kamera! Nu blir det riktigt världsklass då! Du fick ju så fina bilder med din gamla kamera.

Pysselprinsessan sa...

Vad många fina bilder jag missat! Jag måste ta en ordentlig runda här på bloggen!
Kramar

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Jag tycker att det var både modigt och klokt gjort att du skrev inlägget om lillebror. Ofta känns det bättre när man får dela det som känns tungt och jag är helt säker på att det finns många i din situation som uppskattar din uppriktighet extra mycket. Extra trösterikt är det säkert då att höra att han faktiskt mår bra nu, trots allt ni gått igenom.

Varma kramar till dig och din familj!

Ann

PS Tack för din kommentar, den värmde! :)

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Glömde ju alldeles bort att fråga vad det är för kamera du köpt! Det här bloggandet har ju plötsligt väckt intresset för fotografering så jag är lite sugen jag med på att köpa mig en "riktig" kamera :)

Kram igen!

Galleri MochB sa...

Angående inlägget under, så kan det ibland kännas bra att få skriva av sej lite... och dela med sej av sina tankar! Och jag vet ju hur underbart charmig han är...:O) Och ny kamera blir jag avis på...

Hem och Lycka sa...

Grattis till nya kameran, har också bytt rätt nyligen även om jag ff använder den "gamla" emellanåt. kram!

Karlsebakken 37 sa...

Tack för att du delade med dig om lillebror. Vi har också en liten flicka i familjen som är sjuk och det påverkar verkligen hela familjen/släkten. Och inte minst blir man otroligt påmind om hur skört livet är och hur vitkigt det är att prioritera det som faktiskt är viktigt! Samtidigt gäller det att uppskatta de små sakerna i vardagen och en ny kamera är verkligen ett sådant...! ;) Enjoy! Massa kramar Caroline