fredag, oktober 10, 2008

Äntligen dammfritt

Ett snabbt inlägg medan potatisen kokar... Tycker just nu att jag har massor att blogga om, men ingen tid. Den här bilden har jag haft länge i min inspirationsmapp och kommer inte ihåg var jag hittat den. Visar den idag eftersom jag och Storebror G med gemensamma krafter har storstädat hans rum. Puh... Tror det var nytt dammrekord i hans rum den här gången, atjoooo! Varje gång jag föreslår att vi ska städa säger han nämligen: näää en annan dag! Nu är det bara fönstertvätten kvar och så ska jag verkligen försöka sy nya gardiner åt honom. Undrar om jag får göra dom röda...? Tycker rummet på bilden ser så trevligt ut.
Bakade en kaka tidigare idag med maräng och lingon, den blev riktigt bra. Då jag sa åt Lillebror A att nu ska mamma gå och baka en kaka, svarade han: Neeee, mamma FÅÅÅÅR köra traktor! Han tyckte att mamma kunde sitta på golvet en stund istället! Hans favorituttryck just nu är: "Kom igen!" och "Sluta stääääda mamma!" =D
Önskar er alla en trevlig helg! Jag fortsätter träna med nya kameran så fort jag får tillfälle. Bevis kommer nog snart förhoppningsvis! Tjingeling!

12 kommentarer:

På andra sidan väggen sa...

Visst är det skönt när man äntligen tagit tag i de där städprojekten och fått riktigt fint! Håller med om att rummet ser mysigt ut, så skulle jag gärna ha det i bonussonens rum. Fast han vill hellre ha svarta väggar och leopardmönstrade gardiner.... Snyggt va!? :/

Kram,
Ann

Pysselprinsessan sa...

Vad roligt att du gillar vårt skåp! Jag såg faktiskt ett liknande i Plaza interiör som var mörkbetsat, det var oxå superfint!
Kramar

Englagård sa...

Typiskt killar, min grabb tycker också det är besvärligt när det är städdags.
Ibland tror man att det är schäfrar som ligger under sängen;)

Ha en fin kväll

Annika sa...

Åh, det är så skönt när det är färdigstädat! Då kan man njuta! ;) Så gulligt med "Kom igen!"... Önskar dig och din familj en trevlig helg! Kram!

Lyktor och Tyg sa...

Du har fått en utmärkelse av mig, för jag blir så glad av din blogg och ditt sätt att skriva.
DEn bilden gillade jag, jag är lite förtjust i New Englandstilen.
kram Kristina

♥ Fyra årstider sa...

Äntligen kunde jag svara på ditt inlägg, det har krånglat lite. Det jag vill säga är att det här rummet är precis min stil. Super, super fint i pojkens rum.
Kram Lotta

Nicole sa...

Härlig bild! Det är så fint med rött och blått i pojkrummet. Storasyster gillar inte heller då man städar i hennes rum och ingen av ungarna tycker om då man städar! Det finns ju så mycket roligare saker att göra...
Vitrinskåpet ni har gjort ser väldigt intressant ut...

IKT i min vardag sa...

Min son är likadan, han vill hindra mig från att städa och sätter sig på damsugaren och hojtar
"akta mina legogrejer!!!":-D

Det somrummet såg verkligen mysigt ut, varmt och ombonat.

Grattis till din award också :-)

Kram Linda

Ekebo sa...

Kul att jag inspirerar någon! Härligt pojkrum, min son vill nog gärna ha dett sådant för han gillar blått och vi målade hans rum i grått, han blev lite besviken tror jag!
Trevligb helg!

Mjuka sa...

Jag har också en inspirationsmapp, så himla bra när man skall hitta inspiration. Rummet på bilden ser riktigt fräscht ut!!
Ha en fin söndag
kramar M

Lallis - liv och leverne sa...

Ja men det är skönt med mycket att göra. ibland:P
Och så härlig bild!
Kram Lallis

alegni sa...

maken har precis städat här, själv har jag kortat av ett par gardiner o håller på med maten. vi försöker dela på hushållssysslorna, också på söndagar :)
ha det gott!