tisdag, oktober 14, 2008

Envisa blommor och utmärkelse - igen!

Några av bilderna jag tog i det vackra söndagsvädret! Visst är fröställningar vackra, jag har ju sådana också på mina köksgardiner...


Allt är inte gult och orange ute även om det är höst. Prydnadsgräslöken blommar fortfarande och mina hängpelargoner blommar envist trots frostnätter och brist på bevattning. Lika envis är jag och tar inte bort amplarna så länge där finns fägring, fast jag kniper av nån blomma ibland och tar in i ett glas.


Ett rabarberfat av betong som inte hittat sin plats ännu... Zinkbaljorna som står och väntar på en ny sommar med nytt innehåll. Men det känns ju ganska avlägset...

Till sist ska jag berätta att jag fått ännu en utmärkelse! Den fick jag av Kristina med bloggen Lyktor och tyg med motiveringen: Du har fått en utmärkelse av mig, för jag blir så glad av din blogg och ditt sätt att skriva. Gissa om JAG blev glad?! Jag blir också så glad av alla snälla och uppmuntrande kommentarer jag får hela tiden och av att se hur många besökare jag har. Det skulle jag aldrig kunnat ana då jag började. Tack till Kristina och just dig för att du hälsar på! Utmärkelsen skickar jag vidare till alla i min nyligen uppdaterade blogglänklista! Varsågoda!
17 kommentarer:

Vackrare vardag sa...

God morgon! Vilka härliga bilder! Visst är hösten vacker när den visar sig från sin bästa sida!

Så mycket som hänt här inne sedan jag senast var här. Har suttit en god stund och läst i kapp:) Tack för påhälsningarna inne hos mig också. Känns kul att vara "tillbaka";)

Ha en fortsatt bra dag!

Villa Krutbruket sa...

Hej hej.. Hade vägarna förbi så jag lämnar lite fotspår :) Super fint hus ni har!/Maria

Villa Krutbruket sa...

Ja jag har blivit helt fast i det här med bloggandet. Tycker det är så roligt både med att se andras idee´r och prata med andra männsikor bla. Ja det kommer bli kalas bara det blir klart någon gång..allting går ju så sakta..men huset förväntas vara klart för inflytt framåt våren. Helt rätt årstid att flytta in i :) Älskar klaffbordet jag fått tag på, köpte det för 50:- (mkt billigt)ett bra fynd kan man säga :)

Anonym sa...

vackra höstbilder - hösten kan faktiskt vara riktigt vilsam för blicken efter sommarens färgexplosioner :)

Galleri MochB sa...

Verkligen envisa blommor! Mina vita pelargoner blommar också vidare fast de inte fått vatten på jag vet inte när... däremot min höstkrysantem (den som var vit men blev rosa) har gett upp livsgnistan och är bara skrumpen och ful nu... Härliga bilder med din nya kamera!

♥ Fyra årstider sa...

Jag har zinkbaljer hemma som jag aldrig har använt, har fått ärva dem av min farmor, men nu ska de fram och ha ris i till jul.
Kram Lotta

Clarice sa...

Precis vad jag upptäckte idag. En hel del blommor blommar fortfarande trots frost och kyla.

Kramis

Leva som jag sa...

Verkligen superfina bilder hos dig och grattis till utmärkelsen!!
Ha en fin tisdag
kramar M

j.s sa...

Grattis till utmärkelsen! Alltid lika spännande då man klickar fram din sida för att se om du skrivit någe nytt!

Ekebo sa...

Grattis till utmärkelsen! Visst är det härligt att man kan njuta av sommarblommorna fortfarnade.

Ha det bra1 Kram Malin

mitt skärgårdsliv sa...

Härliga bilder. Grattis till utmärkelsen, har nog inte lämnat fotspår efter mig här tidigare, mysig blogg. Ser att även du har rabarberfat som inte hittat sin plats ännu, samma här!

Flickan på landet sa...

Vacra bilder :-)

Lallis - liv och leverne sa...

Jag gillar också fröställningar. De ÄR vackra:)
Och bilderna njuter jag verkligen av.
Ha en fin kväll.
Kram Lallis

Fröken Fräken sa...

Jag har fortfarande petunior ute på balkongen som blommar för fullt, och verkar tro att det är sommar än! Så jag håller med dem!

Herr Fräken berättade just om det oerhört komplicerade system han har lagt upp för hur lottningen ska gå till. Jag fattade inte hälften, men jag känner mig sömnig... ;-)

Eikkala sa...

Kul att det fortfarande finns blommor kvar. Det vart riktigt bra bilder med din nya kamera. kram sari

tinaminastina sa...

Härliga höstbilder du bjuder på.Fröställningar är så vackert!

Ha det fint å kram/tina

ALEGNI sa...

sköna höstbilder! själv har jag slängt alla sommarblommor redan. måste passa på när inspirationen ligger på, annars blir det ogjort ;)