torsdag, augusti 21, 2008

Bort med sommarklädernaIdag har köket fått lite "höstkläder" ;). Jag satte upp ett par gardiner i vitt-svart-beige som jag köpte i somras och matchande kuddar. Gillar tyget väldigt mycket eftersom det är ljust men ändå höstaktigt och särskilt mönstret som påminner om ett tyg som heter "Ogräs". Ännu ska jag skaffa ett par svarta kuddar, då jag fotade slängde jag bara dit de bruna som annars hör hemma i vardagsrummet. Den blommiga vaxduken har jag bytt mot en ljusare, jag har kommit fram till att den är nödvändig då vi har ett oljat bord och en ettåring :P. Tyvärr blev bilderna inte alls bra... vädret var så grått (fast solen visade sig förstås då jag var klar) och batterierna i kameran var nästan slut. Jag är åtminstone väldigt nöjd med hur det blev i köket! Svart passar väldigt bra ihop med våra stolar och de mörka bänkskivorna. Dessutom har jag haft så mycket färger i sommar att det är skönt med lite neutralare nu.
Imorgon börjar tävlingen för att fira mina över 10.000 besökare och över 100 inlägg! Du hälsar väl på och deltar då?

4 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Hei! Så fint det blev i köket och den fina kransen i trä är ju bara helt perferkt på spiselkransen! Kul att ha dig "tillbaka" - har nästan varit lite tomt utan dig de senaste dagarna! ;)

Eva Linnea sa...

Visst är det skönt när hösten kommer! Det blir mer ordning då på något sätt! Kram EL

Emma sa...

Nu känns det som jag bombadera dim med kommentarer, men måst oxå säga vilka fina barnrum och vilken fin köksoffa:) letar själv förfult efter en köksoffa.
Kram Emma

N sa...

Just precis såntdär tyg har jag drömt om!