onsdag, augusti 20, 2008

I'm back!


Tja... rubriken kanske låter löjlig, men nu har jag varit borta från bloggvärlden i hela tre dagar och dessutom inte av egen fri vilja, utan för att vår internet-uppkoppling fick fnatt efter ett stort åskväder i söndags! Till alla er jag regelbundet besöker: Jag har "rusat runt" hos er som hastigast nu ikväll, men gav mig inte tid att kommentera, jag återkommer senare! Lite snopet var det också att jag hade utlovat en tävling och sen försvann utan ett ljud... Men på fredag startar den, så kika in här då!

I kväll visar jag några nya bilder från vardagsrummet. Min ena pelargon kämpar tappert vidare med ny blomning! Ljusstakarna är nya och den mönstrade kudden (har två stycken) sydde jag igår av en gammal gardinkappa som jag klippte sönder. Jag kom plötsligt ihåg det här tyget, tog fram och testade att lägga det i soffan och tyckte det gjorde sig riktigt bra, så kuddar fick det bli!

Allrummet har börjat få lite av sin make-over, så bilder är säkert snart på kommande. På gården har det också hänt en hel del, det är verkligen stor skillnad hur det ser ut sedan början av sommaren! Just nu håller maken på och lägger plattor utanför nya trappan och det blir verkligen lyckat. Imorgon är jag ledig, sköööönt! Då ska jag försöka beta av några "måste" och "borde" istället för alla mina "vill".

7 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Visst är det jobbigt när det går sönder...sitter också på helt fel ställe och bloggar och har egentligen massor annat att göra....men bloggen är så kul.
Kram Lotta

Camillas nya hem sa...

Men så surt att Internet inte fungerat, tack och lov är du tillbaka och kan förgylla våra dagar (och nätter) med nya härliga inlägg igen! :)

Så pelargoner kan inte blomma på vintern? Jag är inte så bra på växter som du kanske märker... Hmm. :)

MiaMaria sa...

Välkommen åter...

Men tre dagar går ju fort...fniss...

Skönt att få vara tillbaka på nätet.
VAckra bilder...kudden ser ju så fin ut.....

Ha´en bra morgon dag!
MiaMaria

Galleri MochB sa...

Det var ganska ampert mellan varven, så jag kan förstå att någonting fick sej en törn av det... :O( Härliga ljusstakar!

Sjöboden sa...

Vilka fina ljusstakar! Och smart att återanvända gamla gardiner...

kram

N sa...

Jag blev nästan lite orolig då det inte kom några nya inlägg :) Var på väg att ringa och kolla vad som stod på, men den tanken försvann bland alla funderingar på lister, spisplacering och farstuhyllor...

Kristina sa...

Jättefina kuddar!
kram Kristina