lördag, augusti 23, 2008

Något för en regnig dag?

Lördag kväll, gäster på antågande, ingen tid egentligen att göra inlägg, åtminstone inte att ladda över bilder från kameran... Så jag visar den här bilden som jag är väldigt förtjust i - fråga inte var den kommer ifrån för det minns jag inte. Jag gillar bordet, lagom stort med två lådor för små hemlisar tex ;). Vackra föremål på bordet och snyggt att man hängt många ramar tillsammans såhär. Knepigt hur man har lagt en massa små bilder tillsammans. Hmmm, när jag tänker efter så kanske det stod något om att man använt negativen från en vanlig kamera. Fast med ett bildbehandlingsprogram och en bra printer skulle man ju kunna göra motsvarande med digitala bilder. Något att ta itu med en regnig dag, kanske...? Ser ni också att man använt fondväggens tapet i en av ramarna?
Roligt att så många är med och tävlar! (Se föregående inlägg!)
Ha en skön fortsatt helg! Ikväll är det så varmt så jag nästan tror att vi kan sitta och fika ute på altanen.

5 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Jätte fin bild! Tack för titten
Kram Annika

Fröken Fräken sa...

Lördagsgästen har åkt, så här har man massor med tid!
Snyggt när man får till det med massor med bilder utan att det ser plottrigt och rörigt ut. Gäller väl att man får ihop det färgmässigt.

Ja, du får se till att mannen får lite plastmuggar att pyssla med!! ;-)

PiaMaria sa...

Jättesnygg bild!!!

kram Pia

Huset på landet sa...

Fina tavlor! Ja du som är duktig med tekniken kan säkert göra något liknande själv =). Nu ska jag vara med i din tävling också...

Erika sa...

Den bilden gillade jag också. Gav inspiration till en fotovägg här hemma.