fredag, augusti 15, 2008

Inlägg nummer 100!!




... och det blir ett väldigt snabbt ett innan jag hoppar i duschen, äter tonfisksallad och sen rusar till jobbet! Kan knappt fatta att jag har gjort 100 inlägg redan, tycker jag just börjat blogga. Kul är det åtminstone, så om du själv funderar på att börja så säger jag: Gör det! Du vet väl om att du kan använda dig av Bloggkoll för att se varje gång jag gjort ett inlägg? Bara tryck på Bloggkoll här i vänstra kanten! Mycket enkelt och behändigt, särskilt om man följer med många bloggar. Ska också förklara lite vad "unik besökare" betyder. Den räknare jag använder mig av så räknar varje enskilt ip-nummer endast en gång per dygn. Det betyder att även om du besöker min sida flera gånger per dag så räknas du endast en gång, du är en unik besökare den dagen!
~
På bilderna ser ni vilka tyger jag köpte på rea igår i tygaffären. Det randiga hade jag redan längesen sytt rullgardiner av till allrummet, så nu köpte jag mer av det tyget som ska bli till kuddar. Det andra med fyrar och fåglar på gillade jag eftersom det hade mer mättade färger, inte så "klatchiga" och passar bra med det randiga. Pläden med stjärnor är den jag köpte och berättade om här om dagen och den blå jeanskudden hade jag från tidigare. Tycker själv att det blir en väldigt bra kombination!

Ha en skön helg allihopa! Tack för alla snälla kommentarer jag får av er!


16 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Grattis till ditt hundrajubileum! Kram Petronella

Eva Linnea sa...

Hej! Jag gillar det "marina" motivet fyrar på tyget. Har själv egentligen inget tema i mitt hem, mer ett tema/färg i varje rum. Kram Eva Linnea

Annika sa...

Fina tyger! Grattis till ditt hundrade inlägg! Trevlig helg! Kram

Annaewa sa...

Hej, tack för din kommentar, blir så glad! Jättefina tyger du köpt, så fina färger, den randiga hissgardinen gillar jag!kram annaewa

Galleri MochB sa...

Härlig färgkombination! Jag är också svag för randiga tyger i de färgerna. Ha en trevlig helg!

Karlsebakken 37 sa...

Stort grattis! Jag tror vi alla hoppas på att du fortsätter i samma stil, så har du snart gjort 100 roliga och inspirerande inlägg till! Ha en toppenhelg, kramar från Karlsebakken!

Galleri Hönshuset sa...

Härliga tyger, och grattis till 100 inlägg. Ha en skön helg. Kram Pirre

Camillas nya hem sa...

Fina tyger och grattis till 100 inlägg, (eller tack borde man kanske säga)!

Trevlig helg!

/Camilla

www.missfixtrix.com sa...

Fina tyger och grattis!!!

På andra sidan väggen sa...

Jag håller med dig, det var en väldigt lyckad kombination! Är det svårt att sy såna där rullgardiner? Har varit sugen på det ett tag men inte vågat testa.

Grattis till 100:ade inlägget!

Trevlig helg!
Kram,
Ann

Granne med Selma sa...

Grattis!
Det är väl värt att fira lite... fram med kex och vin:-)
Kram Sussie

Lyktor och Tyg sa...

Di vilka fina tyger, jag blir galen av fina tyger. Önskar jag hade mer tid att sy och pyssla.
Ha en skön helg.¨
kram Kristina

Husbysjutolfts sa...

Stort tack för gratulationen på min födelsedag.
Det värmer.
Ha en trevlig helg.
Kram

Vackrare vardag sa...

Du är sååå flitig! Hinner knappt med här;)

Fina tyger du inhandlat! Jag har varit sömnadssugen en längre tid ännu, men det är såååå jobbigt att slarva fram maskinen och så blir det så stökigt... he he. Har liksom inte riktigt kommit till skott ännu;)

Anonym sa...

Å precis min stil på tyger! Avundsjuk. :) Det randiga tyget var underbart!

Kram Madeleine

♥ Fyra årstider sa...

Vilken snygg gardin, blir genast sugen på att byta gardiner, här hemma. Svårt att hinna med att blogga när man börjar jobba. Jag börjar på nytt jobb imorgon.
Kram Lotta