fredag, juli 04, 2008

Skön helg till alla!

Fredag igen... Veckorna går alltför fort - det gäller att njuta av varje vacker sommardag! Igår, torsdag, hade vi varmaste dagen hittills i år, tror jag. För maken blev det en tur med barnen i båten för att svalka sig på dagen, fast sen var han ute och jobbade på gården tills seeeena kvällen då solen började gå ned bakom trädtopparna och det blev behagligare ute. Ritningarna till trappan på framsidan har också kommit längre, spännande!Önskar er alla en skön och trevlig helg! Själv jobbar jag fredag och lördag men ser fram emot ett besök vid en vänfamiljs sommarstuga på lördag kväll! På bilden är vår kissemisse Nelson (som egentligen hette Herr Nilsson från början, hans syster som inte lever längre hette Pippi) och han är en duktig jägare!

11 kommentarer:

Lenas pysselgrop sa...

Vad månne kissen har spanat in där? Han sitter på helspänn!

Trevlig helg!

Södralycke sa...

Vad söt er Nelson är! Vad spännande att anlägga trädgård, och mycket slit så klart! Kommer att bli jättefint när det är färdigt!

Trevlig helg! Kram Johanna

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Hoppas att du får en skön helg, trots jobb! Vi var och besökte en väns sommarställe i går kväll, såna kvällar kan man leva på länge :-)

Kram,
Ann

Vackrare vardag sa...

Trevlig helg!

Annika sa...

Vilken söt katt ni har! Jag har också haft en helvit katt - hon hette Lilla My. De är så fina! Ha en riktigt trevlig helg! Kram

En inredoholic sa...

Vilken söt liten kisemiss....

Ha en underbar helg du med.

kramis
jannice

tinaminastina sa...

Vilken stilig kisse han var Nelson =)!!!

Ha en härlig helg!

kram/tina

Sarah James Larsson sa...

Hej!Tack för din hälsning på min blogg. Vilken underbar blogg du har skapat då. Många bilder påminner så mycket om vårt landskap här i västra götaland - fascinerande att det kan vara så. Hoppas det är ok om jag lägger in dig på min länklista. Tror många av mina vänner kommer att få massor av inspriation härifrån. Ha en underbar helg. Varma hälsningar, Sarah

Fröken Fräken sa...

Här tycks det ha blivit riktigt dåligt väder lagomt till helgen, suck! Men det kanske är för att inte ge mig några undanflykter, utan jag måste stanna inne, packa upp klart, städa och tvätta?! Det är skönt ändå att vara hemma!

a home far away sa...

Vilken söt liten kisse. inte ofta man ser helvita:-)

Ha en fin kväll!

Kram från Singapore

MiaMaria sa...

Hej!

vilken söt katt!

Önskar dig också en trevlig helg!
MiaMaria