tisdag, juli 08, 2008

Shopping med dottern

Igår, måndag, for jag med dottern till stan för lite shopping. Alltför länge sedan vi båda gjort nåt sånt tillsammans, så hon följde gärna med och hade egen börs tillhands. Det blev pysselgrejer, hårspännen och Hello Kitty-läppglans. Själv var jag på jakt efter kläder till bröllopet som äger rum om 12 dagar... Näää, inte alls sent ute, nu när alla festkläder redan är sålda på rea :S men har helt enkelt inte haft tid (eller pengar) förr. Började bli lite nervös efter ungefär fem butiker då jag fortfarande inte sett något som föll i smaken (eller på baken, haha så rolig jag är). Men plötsligt hängde den framför mig, den festligaste och mest speciella klänningen, som bara väntade på mig! Dottern gillade den jättemycket, hon satt ju som domare medans jag provade. Vill inte avslöja ännu hur den ser ut, väntar tills efter festen, men kan säga att den kommer från danska VILA Clothes (partycollektionen, syns inte på hemsidan tyvärr).
.
Lite i inredningsväg följde förstås med hem, men jag hade bestämt mig innan att inte köpa något oplanerat eller obehövligt. Fatet på bilden har jag ändå tittat på så många gånger på Indiska, så jag tyckte att det var dags att köpa det. Har fotograferat det inne i mitt nya skåp gjort av gamla fönster, men har fortfarande inte skaffat glashyllorna som fattas i det. Förresten, i morse frågade maken om jag tappat kameran i golvet, en del på kameran hade lossnat lite! Blev allt lite förskräckt - kan ju inte tänka mig att vara utan kamera längre! Visserligen önskar jag mig en ny, men inte på grund av att den jag har går sönder... Hur som helst gick det att fixa kameran, annars hade ni inte fått se dessa bilder idag! Övriga inköp presenteras när de tas i bruk ;)

12 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilket fantastiskt fint fat! De har mycket fint på Indiska:)

Tur att det gick att "rädda" kameran...

Kram Annica

S o F sa...

Väldigt fint fat! Så snyggt med metall/silver-färgat.

Varma hälsningar.

Anonym sa...

Åh vad jag gillar din trappa!

Vi ska ha en liknande men inte lika stor till vår baksida. Just nu hinner vi inte med, men snart så......

Vi ska måla golvet i vårt vardagsrum nu i veckan, ska bli jättespännande att se hur det blir.

Det ska bli vitt med rutor i begie, diagonala rutor

Kram Lena

Vardagstugg sa...

Jättefint fat!

Är ju så skönt då man äntligen hittar nåt att ha på sig.. jag känner igen den där paniken =)

Fortsatt trevlig dag/Annelie

På andra sidan väggen sa...

Fatet var riktigt fint! J fick ett av sin brorsa när han fyllde år (nej, det var inte riktigt vad han önskade sig..) men det var inte riktigt i vår stil. Synd att de inte valde de som du köpt i stället.... :(

Tur att kameran gick att laga, det går ju inte att leva utan en nu när man bloggar, eller hur! Mitt batteri var slut igår när jag skulle fota, frustrerande att vara utan kamera även för några timmar....

Kram,
Ann

Tjohalia sa...

Det var ett riktigt snyggt fat! Kram Sandra

IKT i min vardag sa...

Supersnyggt fat, har varit och fingrat på det själv några gånger...;-)

Din trappa ser ut att blir toppenfin!

Kram

Nicole sa...

Härligt fat-och så praktiskt! Har nog tummat samma fat själv...Danska kläder gillar jag också, finns så många härliga märken. Tur att du hittade något du var nöjd med!

Ellas Inspiration sa...

Vilken underbart fat! Puh med kameran..

Herregud vilket pyssel med trappen men så fint det blir!

Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Jättevackert fat! Jag tror att det var på rea på Indiska här och just när jag ser det sista exemplaret är det någon som är där och tar just det! Tandgnisslan!!

Ja, det är bara att fortsätta att leta efter den perfekta veckade skärmen, i rätt färg och rätt storlek. Vill ha en som är hyfsat hög, men inte så bred eftersom jag har ganska smala fönsterbrädor tyvärr..

sand mellan tårna sa...

Fatet var verkligen superfint!

Kram L

Backstitch sa...

Jag ser att du gillar samma stil som mig. Titta in i Mosters inredningsbod om du har vägarna förbi.
Kram "moster"