tisdag, juli 01, 2008

Projekt nästan klart

Har i flera år önskat mig ett sånt här bord med låda frampå, men inget har dykt upp... Gillar öronlappsfåtöljen, den påminner mig om mina föräldrars liknande som funnits hemma sen jag var barn. Den är dock större och har ljust blommigt tyg. Härlig bild, skulle gilla dessa nyanser i vårt vardagsrum!Fullt program om dagarna! Därför inga bilder från mitt eget hem, endast lånade bilder... Äntligen har vi fått dörrknoppar skaffade till mitt vitrinskåp och burit in det från garaget, det var ju jättelängesedan jag visade er en förhandstitt! Ännu saknas glashyllor, men kanske jag tar itu med dom nu då. Vill ju gärna börja plocka in saker och pynta - som ni väl förstår ;) Tyvärr är jag inte bara tidsoptimist utan även rumsoptimist, så skåpet kommer nog inte att få plats där jag hade menat. Jag som har möblerat om och allt... :S Får väl se då sen när jag är klar!

9 kommentarer:

Camillas nya hem sa...

Ja, såna bord är jättefina! Hoppas du hittar ett snart, eller du kanske redan hittat ett?

Härligt inlägg här under också, mums. :) Hoppas du får en trevlig dag!

Galleri M&B sa...

Instämmer helt! Härliga bilder... Ibland blir man besviken när det inte funkar som man planerat, men det kanske blir bättre på något annat sätt också...:O)

Vackrare vardag sa...

Hi hi, känner igen det där... Jag är också både tids- och rumsoptimist. Här har vi också burit runt med möbler fram och tillbaka den senaste tiden. Gissa hur kul det är att bära runt på ett piano, enligt mannen i huset;)

Ett sånt bord med låda har jag också spanat efter, men i riktigt vitt. Har sett flera fina på nätet, men inte i någon butik...

Anonym sa...

Vilka fina bilder. Det är exakt de fägerna jag har i vardagsrummet förutom en vägg som är riktigt kungsblå och guld.
Men i sommar blåser det en sommarblå vind genom vårt hus på detaljer.

På bild nummer två ligger en precis likadan Welsh som jag har.....

Har du fotat hemma hos mig???

;D

//Lena

Hanna sa...

jättefina bilder, gillar också bordet!

Anonym sa...

Ja så där kan det gå.. det låter precis som mig.. tidsoptimist och rumsoptiminst! haha
Man vill så mycket, men det går inte alltid lika bra! Hoppas det löser sig!
kram

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, det där vardagsrummet var riktigt snyggt! Vi är visst fler som är på jakt efter en soffbord med låda ;-) Har ju hittat "mitt" på Zandvoort, men det var så ruskigt dyrt bara. Fast om jag jämför med det jag sett på New Port så är det riktigt billigt :-)


Lycka till med skåpplaceringen! Jag håller på att möblerar för fullt, men bara på datorn än så länge.

Kram,
Ann

Ekebo sa...

Trevligt vardagsrum! Jag har ett bord med låda men det är ett i från Ikea och i mörkt trä, Markör, inte alls så fint som det på bilden. Kram malin!

Jennyshemochharmoni sa...

Bilderna är helt underbara! Vilken inspiration! *njuter* Ha en skön vecka och helg (snart) KRAM!