tisdag, juni 17, 2008

Sovrummet
Här är vårt sovrum! Vi har svängt på begreppet vitt som bas och lila som accentfärg. Har egentligen inte alls inrett sovrummet ännu, väntar på att vi ska få köpt en större byrå och att Lillebror flyttar in i sitt eget rum, tror jag... Nu på sommaren är det fräscht med vita textilier, men på vintern byter jag till mörka mustiga gardiner, sängkappa och lakan. Då blir rummet som ett mysigt krypin.

Jaaa... det är en furubyrå och sänggavel som skymtar... Sänggaveln står bara lutad mot väggen för jag kan inte bestämma mig för om jag ska måla den (isf vilken färg, vit eller svart?) eller om jag ska göra en ny tygklädd. Sån som man kan luta sig bekvämt mot när man läser eller ser på tv. Byrån ska åtminstone målas vit vid passligt tillfälle och byta rum. Sängborden är bekanta Malm från Ikea, kuddarna är köpta i en liten butik som direktimporterar från Hong Kong, mattorna från Ellos. Jag saknar nåt på väggen ovanför sängen, vet inte om det ska vara en tavla, tavellist eller hylla där.
.
Här nedan är inspirationsbilder jag hittat här och där på nätet. Sovrum som är betydligt mer "piffade" än vårt!7 kommentarer:

Leva som jag sa...

Grymt snyggt med lila och vitt!!! Jättefina bilder
kramar M

Karna sa...

Oj så lekkert...nydelig! Kjekt å se andre farger enn bare hvitt, hvitt, hvitt..

Tjohalia sa...

Vad mysigt att ha lila i sovrummet, kram Sandra

lyckostunder sa...

Vad roligt med lita andra färger ibland! Mysigt!
Har en utmaning åt dig på min blogg, ta emot den om du har lust!

Kram!

Livet i byn sa...

Jag tycker ert sovrum är superfint. Lite i färgskalan som vårta. Bilder finns på bloggen underkategorierna sovrum och väggord.

Jag är lite tudelad när det gäller furu. Vi har endel hemma och måla, ja visst men hur länge är det snyggt brukar jag tänka? Med tanke på att det lutats av en hel del under åren som gått....svårt det där!!

~Livet i byn

Villa elva-kulla sa...

Jag bara älskar er tvättstuga. Så snyggt, stilrent och i färgerna som jag själv skulle välja.
Toppensnyggt! Gillar skarpt.
Mysigt sovrum ni har.
Ha de toppen i sommar värmen.
/ Jennie

Lisas inredningsblogg sa...

åhh jag gillar ert sovrum! såå mysigt med färgen! Fina sängbord -riktigt bra smak! :D (har likadana!)
Ha en trevlig kväll!