söndag, juni 15, 2008

Årsdag

Sommar - och dagarna är för korta även om dagarna egentligen är som längst den här tiden på året! Fullt upp har det åtminstone varit de senaste dagarna, vilket jag har märkt också hos andra bloggare (de jag hunnit besöka, vill säga...). Jobbar kväll imorgon och har massor med ärenden att hinna med innan jag börjar, puh...
.
Detta datum för 12 år sedan fick jag en vigselring på mitt finger! Nu ska jag inte dra några långa historier, det är så mycket som finns i tankarna, men i min brudbukett hade jag liljekonvaljer som maken själv hade plockat och fört till blomsterbindaren, samt röda rosor. Det är en viktig detalj som jag alltid kommer att minnas! I år kunde han tyvärr inte plocka nån bukett (som han oftast gör) eftersom liljekonvaljerna på "vårt eget" plockarställe var borttorkade och alldeles små, men det gör inget för jag blev glad bara av att han hade varit där och åtminstone tänkt plocka dom! Min man är så duktig! Han har byggt vårt hus och garage alldeles själv: gjort ritningarna, huggit och sågat virket, hanterat grävmaskinen, spenderat kvällar, helger och semestrar vid vårt bygge i över fyra år, spacklat, målat, gjort allt elarbete o.s.v. - you name it! Ännu finns det jobb kvar så också denna sommar och hans semester är "räddad". Nu har han precis påbörjat ett vedlider/redskapsbod som blir åttkantigt! Kommer att bli fint där det ska stå.
Du är bäst vännen! Tack för de 12 åren tillsammans!

Inga stora utsvävningar, men det blev en tårta till kvällskaffet, med mockagrädde och hackad Dajm. Det är snabba ryck som gäller om man ska hinna fota ett bord med nåt sött på hos oss, jag hann inte ens duka klart innan jag fick slita fram kameran. Hihi, det är inte fågelskit på väggen, utan vitfärg som droppat när terasstaket målades :)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar!!! :)

V.

Sjöboden sa...

Oj, vilken redig karl du har! Håll hårt i honom ;o)

kram

Galleri M&B sa...

Grattis! Får se om jag någonsin kommer så långt, och några blommor plockas nu definitivt inte i så fall...;O) Men vårt hus har han ju byggt!

Piffa & Puffa sa...

Grattis på er dag idag.
Måste passa på att fråga dig hur du gör när du lägger in dina bilder så att de hamnar bredvid varandra, nästan som kollage? Jag ser att du också ha blogspot och jag har inte en aning om hur man gör.
Kram Anette

Ekebo sa...

Tack tack! Grattis får jag säga till er med. själv har jag vait gift i 1 år den 14 juli. Låter lite med tanke på era 12 år. Ha det gott Malin!

Tjohalia sa...

Ett stort grattis!! Kram Sandra

Livet i byn sa...

Grattis på årsdagen!

~Livet i byn

Annika sa...

Grattis! Vilken händig man du har! Och romantisk, som plockar liljekonvaljer varje år! Jag och min man har också varit gifta i 12 år - snart iallafall - i augusti, närmare bestämt! Så gott med tårta! Mums med hackad dajm! Jag gillar också sötsaker - alldeles för mycket! :) Kram!

a home far away sa...

Grattis till 12 år! Det låter på dig som om kärlekslågan fortfarande brinner, härligt:_)

Njut av sommaren
Kram Gunilla

Huset på landet sa...

Nämen grattis! Det var nog länge sedan gubben här i huset plockade några blommor-om han nu någonsin gjort det...Men lika händig och ihärdig är han nog med alla projekt...
Vacker brudbukett du måtte ha haft! Tårtan ser smarrig ut...
Svar: Jag brukar laga glass i precis en sån TW-form också. Glassen ser så fin ut då man stjälper upp den.

Johanna sa...

Grattis grattis på årsdagen! Så gulligt att han plockade blommor till buketten och att han nu gör det årligen;o)

Mia sa...

GRATTIS!!

Villa Humlebo sa...

Stort Grattis till er!
En sån karl måste man vara rädd om!
Jag har en väldigt duktig sambo också.. och honom tänker jag behålla, men han får "pop the question"... ;o)

Kram Mia

svartataket sa...

åh vilken tårta!! ska uppdatera mej här senare :)