onsdag, maj 07, 2008

Vart ska lampan?

Den här lampan hade jag sett på några gånger och tyckte den var så vacker och annorlunda. Syns inte så bra men glaset är slipat. När vi sen fick ett presentkort till den butiken av vänner så visste jag ju genast vad jag skulle välja. Lampan är jättefin, men... nu vet jag inte var den ska placeras! Den passade nämligen inte där jag hade menat, eftersom vi tyckte att lampan började hänga för lågt ned.

Har ju en idé... Men då kommer lampan att få vila i förrådet länge... Drömmer ju om ett kombinerat växthus-lusthus som ska vara fyrkantigt, med fönster på tre sidor och dörr (-ar) på den fjärde. Taket ska vara valmat så då skulle det bli fint att hänga lampan i mitten. Vad tror ni?

(Ska påpeka att lampan är gjord både för inom- och utomhusbruk)

6 kommentarer:

Tjohalia sa...

Det lät som en underbar idé! Lampan var verkligen läcker. Kram Sandra

Sjöboden sa...

Vilken fin lampa, den skulle verkligen göra sig där du beskriver!

Classic style in city sa...

ja det låter trevligt med ett litet uthus..annars kanske hallen ? om du har en trappa till över kan den kanske hänga i det höga taket s a s..förstår du vad jag menar ?? lite svårt att beskriva ..jag kankse har en bild nånstans ifall du vll se..

Galleri M&B sa...

Blir absolut säkert jättefint! Vad härliga planer du har...:O)

Anonym sa...

Vi funderar/planerar också ett lusthus men mera grill-lusthus,vet inte riktigt var på gården vi ska ha det men det vore kul med ett sånt! :)Tänk när man har gäster att sitta där och mysa ;)
Jättefin lampa!
Vi ses!
V.

Classic style in city sa...

hej, tack för titten, *ler* jag tyckte det lät coolt med mörk säng..kanske mörk brun e snyggt du vet sådär så den nästan är svart..helt svart är väldigt dramatiskt fast snyggt..hur har du tänkt rummet i övrigt ?