lördag, maj 24, 2008

Sommarlängtan

Nej, du har inte kommit fel! Tänkte bara ifall du inte känner igen dig? Håller på och mixtrar lite med sidans utseende, kände plötsligt att den var för mörk. Nu har vi ju ljusa och soliga dagar, då får gärna bloggen vara ljus också. Säg gärna vad du tycker, bättre eller sämre?

Jag vill gärna ändra om hemma efter årstid. Ljust och pastelligt på sommaren, mustigare varmare på hösten, mörkt med röda inslag på vintern och grönt och färggrannt på våren. Hittade några inspirationsbilder på nätet som jag vill visa!


Bild från HouseStyle

På den första bilden var det sjökortet jag fastnade för, skulle gärna ha ett i vårt allrum på övervåningen. Har en liknande byrå som jag tänkte ska få vitfärg på sig, eventuellt byter jag då de runda knopparna mot liknande handtag som på bilden, fast i enklare modell. Gillar också tennljusstakarna som står på brickan och den vackra lampan! Den mörka ramen bryter fint av allt det ljusa.

Den här andra bilden har jag haft länge och kommer inte ihåg var jag hittat den. Den bilden tänker jag mig främst i en sommarstuga. Inte bara för att man ser havet utanför fönstret, utan för den enkla stilen i möblemanget och att det ser så somrigt ut. Kan riktigt föreställa mig en sallad av färska grönsaker och pasta och som efterrätt solvarma jordgubbar med vaniljglass. Fiffigt att duka fram tillbehören som bestick och servetter på höjden, så får man mer rum på bordet! Nu kom jag på att mina föräldrar har en liknande lampa ovanför bordet i sommarstugan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar bättre som det var före,den var i varma färger som passar bra till de flesta av dina bilder.Men så är man ju ofta,innan man "vant" sig...får se vad andra besökare tycker! :)
Ha en trevlig&solig dag!
V.

Zoey sa...

Lampan på den övre bilden var verkligen superfin!

lyckostunder sa...

Jag tycker att den nya looken är jättefin, sommarfräsch!
Visst är det roligt att ändra inredningen lite efter årstid.Jag vill alltid ha pasteller på våren medan jag på hösten börjar sakna lite mera bruna och beige toner.Men vitt är alltid min bas...
Kram!

Galleri M&B sa...

Du vet att jag gillar vitt, men tror brunt passar bättre för dej...:O) Gillar bordet på den undre bilden! Det skulle passa perfekt på vår veranda...

Grinden på glänt sa...

Jag tycker förändingen var jättebra! Jag gillar när det är ljust... :)

Härliga inspirationsbilder du bjuder på!

Huset på landet sa...

Härliga bilder och den nya looken på bloggen är jättebra. Dina fina bilder gör sig mycket bättre mot den här bakgrunden.

Annika sa...

Så vackra bilder! Gillar den ljusa färgen på bloggen!

Anonym sa...

Hej igen!Ser du gjort några småändringar till,bla.räknaren e ny och liten annan bakgrundsfärg också :) Jag har nog koll på dej! ;)
Det är så roligt att följa din blogg!

V.