tisdag, maj 27, 2008

Ljuvliga uterum

Man blir ju nästan knäckt av allt fint man kan hitta på nätet! Får sån lust att göra det ena och det andra, men så länge man sitter framför skärmen händer det väl inte särskilt mycket... eller hur?

Just nu är det mycket som har med uteplatser och trädgård som lockar att ses närmare på. De här bilderna hittade jag igår på Coastal Livings hemsida. Under rubriken Design Assistant finns det huuuur mycket bilder som helst!

Den nedersta bilden är ju varken utomhus eller trädgård, men så ljuvligt somrig! Jag gillar taket, fågelburen, trätunnan och färgklickarna i kuddarna och blommorna. Mmmmm...

13 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på, längtar till vi köper/bygger hus så vi kan ha en uteplats och mysa på.

Svar: Tack så mycket för din röst, det var snällt av dig! Det ska bli spännande att se hur det går. Kram Sandra

Lenas pysselgrop sa...

Håller med dig om att det finns enorma mängder inspirerande material på nätet! Man kan få hur mycket tid som helst att gå bara med att surfa runt och ooah och aahah :)

svartataket sa...

åh vilka härliga bilder :)))

Ha en fin vecka!

Mia sa...

Underbara bilder.:-)

Huset på landet sa...

Härliga inspirerande bilder. Nä, inte blir det ju så mycket gjort så länge man sitter framför datorn, men man får i alla fall massor av idéer. För många ibland...
Jag har nyligen hittat en massa härliga bilder på nätet som jag tänkte göra strutar och annat papperspyssel av, men det är ju inte riktigt läge att sitta inne och pyssla nu då det är så fint utomhus...

Galleri M&B sa...

Jo, en stor del av min tid läggs också framför datorn...:O) Men har försökt skära ner på den tiden lite nu under denna vackra årstid. Någon borde stå bakom axeln och säga nu räcker det... som med barnen...:O) Vackra underbara bilder!!

lyckostunder sa...

Så härliga bilder!Visst är det konstigt hur tiden bara går då man sitter framför skärmen.
Kram!

Karna sa...

Så herlig, slik kunne det gjerne sett ut hos meg....drømme!

Galleri M&B sa...

Tack för dom vackra orden...:O) På ett vis är det nog skönt att vara ur de där småbarnsåren, men på ett vis saknar man ju dem också.... Vi ses i kvällen!

Kristina sa...

Så fina bilder man bara njuter.
kram

|| p e r l a n sa...

Oh vilka underbara bilder! nu önskar jag ännu mera att jag hade fler timmar på dygnet så jag hann med att göra ett vackert uterum med! :)
kram ♥

Annika sa...

Vilka härliga bilder! Jag har precis skrivit en artikel om uterum och jag är så sugen på att bygga ett eget!

Annaewa sa...

Vilket ombonat kök! Jättefint! trevlig kväll! kram annaewa