fredag, maj 16, 2008

Dukning i lila

Fredag igen! Veckorna går alltför fort nu tycker jag, ska nämligen börja arbeta igen i juni efter att ha varit hemma med barnen i nästan två år.

Jätteglad är jag idag för jag har helt oväntat fått min första utmärkelse av bloggen Sjöboden! Jeiiii! Tack så väldans mycket för den! Hon har själv en så fin blogg i stilen marint och lantligt med mycket vitt. Kolla in stolen med kompassrosen på, tror jag ska sno idén ;)

Några gissade att min fjärde och sista dukning skulle gå i vitt, men icke denna gång, den går förstås i lila! Fast dukning och dukning... jag har ju egentligen bara ställt fram lite saker ;) Klurar som bäst på hur jag ska plocka ihop nåt fint i vitt, återkommer med det. Eftersom jag är så glad för min utmärkelse så kommer det ett inlägg till senare idag i form av inspirationsbilder. Välkommen åter då!


Lila glas och ljuslykta från Pentik, karaff från Rosendahl Danmark, kakfat från loppis, assiett okänt, servett från Marimekko.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till utmärkelsen! Och den lila dukningen gillar ju jag absolut!!!

Ulrika sa...

Härliga dukningar du har visat. Gillar mest den lila men de andra var också vackra. Ska bli spännande att se den vita dukningen;)
Ha en fin dag!!

Kram, Ulrika

Ulrika sa...

Ja, glömde ju:D

Grattis till utmärkelsen.

Karna sa...

Grattis med Award, fortjener den, flott dekket bord også! Ha en fin helg!

Galleri M&B sa...

Grattis!! Lila är ju heller inte min grej, men alla färger ser så fräscha ut när du fixar till det...:O) Vackert loppisfat! Tack för duktipset. Det måste jag prova... Ha en skön helg!

Tjohalia sa...

Grattis till utmärkelsen! Ha en trevlig helg, kram Sandra

lyckostunder sa...

Grattis till utmärkelsen!
Vad roligt det varit att följa med dina dukningar, tack för dem!
Ha en riktigt skön helg!

Kristina sa...

Grattis till utmärkelsen den är du värd!
jag trodde på vitt men ack så fel jag hade när det blev lila.
ha en trevlig helg.
kram