måndag, februari 07, 2011

Förnyade matplatsen

Jag nämnde tidigare att jag har gjort om på fyra ställen i hemmet. Först var det skafferiet, sen min blogghörna och nu visar jag matplatsen. Kökssoffan har jag alltså flyttat till arbetsrummet (det fjärde stället, men det rummet är inte i skick att fotas!) och istället tog jag ned en hemsnickrad bänk från övervåningen och målade den vit. Vägghyllan med svarta konsoller är ny, tidigare fanns här en i ek. 


Javisst - ombyte förnöjer verkligen! Det var praktiskt med en extra bänkyta att duka kaffekoppar och efterrätter på när vi hade gäster. Det är ju också trevligt med ytterligare ett ställe där man kan plocka och pynta efter humör ;) Under hyllan skulle jag gärna fästa krokar att hänga muggar på och på väggen bredvid fönstret en smal hög tallrikshylla.

Före

12 kommentarer:

alegni sa...

det blev ju helt perfekt så där! mycket, mycket lyckat! alltid gött med ny utställningsyta när man har mycket fint att visa för omvärlden :)

Det vita dårhuset sa...

Snyggt snyggt snyggt och snyggt :)!

Have a very nice day my friend*

En vacker vardag sa...

Vilka fräscha vårvindar det blåser inne hos er då! Jättefint och praktiskt med bänken i köket. Extra avställningsyta i köket kan man ju bara inte ha för mycket av.

Ha en fin start på veckan! Kram

Annies Blå sa...

Vad fint det blev! Snygga avställningsytor kan man aldrig få för mycket av och vad roligt med ännu ett bord att pynta och fixa :).
Kram/Annie

Galleri MochB sa...

Så bra det blev! Ombyte förnöjer som sagt, och man kan ju alltid byta tillbaks sen :O)

Så Vitt Jag Vet sa...

Det blev fint och luftigt... Javisst är det skoj med omväxling... Praktiskt är din ommöblering oxå....
Du har öga för det vackra..
Ha en bar början på veckan...
Kraam
Sanne

Anonym sa...

Ååh, jätte fint!! Som ett nytt kök!! Good job, as usual, A-C!! Kram Å.

Livet på Vestergård sa...

Så praktiskt med extra bänkyta i köke,t både att användas för dukning när man har gäster eller för vackra stilleben. Det blev riktigt lyckat!

Liljas Corner sa...

Aah, du gjorde så... SNYGGT!!! Åh, va jag blev sugen på något liknande! Jag har länge fantiserat om en smal bänk bredvid matplatsen, men då jag inte har hittat den jag vill ha. Den ska nämligen ha runda hörn...

Sköt om er!

Lyckoslanten sa...

Så modigt och så bra omgjort! Undrar när jag ska börja flytta på soffor här... De som vill sitta i soffan hittar den säkert och nu blev det praktiskt med en avställningsyta till. Ha det fint i veckan! ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Det blev hur fint som helst ju och det är trvligt att ha lite avställningsyta vid matsalsbordet. Och när det dessutom blir så snyggt som ditt så är det riktigt roligt.
Kram

Huset vid ån sa...

Vilken skillnad, jättefint!
Vad energisk du är som gör om på olika ställen....
Det skulle jag också behöva göra, men det stannar bara vid tanken....Fniss!

Ha en bra dag!
Kraaaaam Therese