lördag, april 25, 2009

Varsågoda!

Lite lördagsgodis till mina besökare! Burken kommer från Indiska och är vacker vad man än fyller den med :) Just nu är den tyvärr tom...
Det har varit några intensiva dagar nu. Igår firade vi en stor jubileumsdag på mitt jobb, förberedelser har gjorts i många dagar innan. En hel hop VIP-gäster var bjudna, vi hade program hela dagen, bland annat bjöd vi på tårta, det fanns karusell och ballonger för barnen och på kvällen var det dags för modeshowen som mina två stora barn deltog i som modeller. Dom var så duktiga, såg så naturliga och glada ut! Men - puh! - nu är det äntligen över och vi får återgå till normala arbetsdagar. Det var så skönt i kväll att vara ute en stund och njuta av det vackra vårvädret och börja pynta lite på trappan. Ha en avkopplande helg allihopa! (Särskilt du MR!)

13 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jättefin burk - finns den i butik nu eller är det ett äldre fynd?
Här vankas snart lite annorlunda grejer på jobbet med. Vi ska äntligen åka iväg på lite konferens och förhoppningsvis ha skoj!

♥ Fyra årstider sa...

Den burken stod jag och fingra på igår i affären.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej!
Ja,hälsa barnen att de var så duktiga! :)
V.V

mitt skärgårdsliv sa...

mmm lördagsgodis har det ätits här idag :) Ja visst är det härligt att njuta av vårvädret och börja pynta trappor och altaner! Önskar dig en riktigt god fortsättning på helgen!!

klipposfia sa...

Tack för kommentaren på min blogg:) och tack för godiset! det får man nästan aldrig för mycket av.....trevlig helg till dig med!

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej

Slurp! Så vacker burk, alltid härligt med vacker förvaring!

Kram Jenni

VITA NYANSER sa...

mmmmmm.....godis....så gott, kan inte låta bli lördagsgodis = ). Ja visst är stämplarna roliga att leka med = ). Svårt att få det snyggt, men kul.

Ha det bra!
Kram l-l

Sanna sa...

Mmm.. Tack! :) Vilken fin skål!
Njut av en solig söndag!
kram

Galleri MochB sa...

Vi missade ju showen och lillasyster grät krokodiltårar när de höll på att packa ihop karusellen precis när vi kom... men hon fick ju en ballong... :O) Säkert både roligt och jobbigt med sånt extra program! Ha en skön söndag i värmen!

Ekebo sa...

Tack för krya på hälsningen! Visst är det härligt att kumma var ute och pyssla igen, tycker att det är den bästa avklopplingen. Godis ja jag smakar gärna lite. Kram Malin

Liljas Corner sa...

Jag hörde att modevisningen gick bra! Sku ha varit roligt att se :)

Jag skulle gå till Indiska igår men hann aldrig. (fick dock shoppat lite kläder) Men jag såg en liknande burk på Blossom.

Lyktor och Tyg sa...

Låter kul med jubileumsfest, men lite jobbigt också förstår jag.. Snygg skål
kram Kristina

♥ Fyra årstider sa...

Jag tycker att det ibland blir som min man sa. skryblogg...och så vill jag inte ha det..Håller med att inredning är det bästa som finns..förutom vänner, familj och resor.
Kram Lotta