tisdag, januari 27, 2009

Rutor och stjärnor

Här i StrandviksVillan har det på sistone varit lite snack och mycket verkstad, eller hur är det man brukar säga? Vårt sovrum är städat, en taklampa har äntligen kommit upp och någon tavla. Dotterns rum städade vi ikväll och då fick hon samtidigt sin julklapps-discokula upphängd i taket, vilken lycka för henne! I går kväll fick jag ett ryck att röja upp i köket, bytte plats på mikrougnen och gjorde en liten "frukost-servering" åt barnen eftersom de inte når så bra upp i överskåpen. Fick nappflaskorna bortplockade som faktiskt inte blivit använda på över ett år... Med mera!

Dessa tyger har jag haft ett tag, men nu kan jag inte riktigt bestämma mig vad de ska användas till, eller var? Har ni några förslag?

11 kommentarer:

Frida sa...

Hej! Det är alltid kul att organisera saker till det bättre och hitta olika lösningar. Tygerna kan du göra kuddar av eller dukar, gardiner. Du kan göra allahjärtansdag-hjärtan och göra någon glad.

Unknown sa...

Snygga tyger! Klä om en möbel?

Måste fråga dig, hur fick du in statistik bland dina gadgets i listen till höger? Så att du kan se hur många besökare?

Hälsningar
Tilda

Hem och Lycka sa...

Jättefina tyger! Kuddfordral kanske? Kul att byta om emellanåt.

kram

Galleri MochB sa...

Läste upp en lång lista för mannen imorse i bilen till jobbet om allt som ännu borde fixas hos oss...:O) Såsom lampor, hyllor, lister, en dörr....... Hmmm, ja, hmmm fick jag till svar. Vet inte då om det var positiva svar eller inte...;O) Tycker tygen ser rätt grabbiga ut och ni har ju två sådana, så... Ha en bra dag!

rosenskära sa...

Jättesnygga tyger, speciellt det med stjärnorna! Var har du hittat dem?!

Jag, som knappt kan sy en raksöm, hade inte haft så många alternativ, det hade blivit kuddfodral, men för dig som kan - tygerna passar ju så bra ihop, varför inte göra en kudde i lapptäcksteknik, eller kanske bara ett tyg på ena sidan, det andra på andra...?

Kram/Lena

Lallis - liv och leverne sa...

Som tyg till någon möbel kanske?
Det är supersnyggt tyg!
kram Lallis

Anonym sa...

Hej,VILKA SNYGGA TYGER! De gillade jag, skulle nog sy lapptäcke till pojkarna av dem.Ha en bra dag.
Hälsar Yvonne

Husbysjutolfts sa...

Håller med fina tyger. Kuddfodral..hade jag en kökssoffa skulle jag göra överdrag till den..sen sy en liten kappa till gardin som matchar. Men kanske inte räcker till så mycket.
Svartvitt är ju supersnyggt.

Skönt att få slänga nappflaskor längtar till den dagen jag blir av med mina som bara står och ta massa plats. skönt att slippa göra vällingen oxå.;-)

Husbysjutolfts sa...

Tack! Ja jag ångrar inte den tapeten kostade endel men det är den värd.
Det ska nog ordna sig med golvet..vid ett husbygge får man ju räkna med några bakslag och golvet är det enda stora ännu så länge så vi är nöjda ändå.
Kram och lycka till med tyget!!

alegni sa...

grymt snygga tyger, i synnerhet det med stjärnor!

♥ Fyra årstider sa...

Jag är kuddgalen..det får bli kuddar då.
Kram Lotta