tisdag, september 23, 2008

Rensa och städa?

Fortfarande här...! Det blev av vissa orsaker så att vi måste uppskjuta den där lilla "resan" jag tidigare nämnde. Tänk så man njuter av att vara hemma då man vet att man egentligen (motvilligt) skulle varit någon annanstans. Igår kväll satt jag så skönt i soffan med en mugg kaffe och några äldre nummer av mina inredningstidningar samtidigt som jag (igen) eldade i kaminen. Härligt!

Något som är mindre kul, just idag då jag hittat på massor att blogga om, är att det nog verkar som om min kamera gett upp nu... Snyft! :.( Hoppas verkligen det är något som går att fixa, annars får ni nog tyvärr bara se lånade bilder samt ur mitt eget gamla arkiv en tid framåt. Här kommer lite inspiration till arbetsrum och syrum hämtad från House to Home. Det är nog jag själv som behöver den inspirationen mest, här är såååå stökigt nu. Fortfarande saknas bra förvaring, vi har funderat på något skåp med dörrar så man inte behöver se allt som samlas. Har massor med idéer till alla möjliga saker jag skulle vilja fixa nu, men kommer inte igång... Fast när man väl börjar med en sak, så brukar lusten till resten falla på också! Liksom många av er andra så får jag också lust att rensa i röran på hösten, kanske blir det något sånt gjort här ikväll... ;)

8 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Det där med att ha det bra organiserat i arbetsrumet är faktiskt knepigt... Jag funderar på vettig och SNYGG förvaring åt alla pysselsaker. Just nu är allt instuvat huller om buller längst ner i klädskåpet. Berätta om du kommer på några fina lösningar hos er! :)

Anonym sa...

Nu blir jag ju så sjukt nyfiken.. Hur ser en typsik perlan inrednings pryl ut?? hahahaha
Du e ju för rolig...
kram!!

♥ Fyra årstider sa...

Lånade bilder gillar vi också, lycka till med kameran.
Kram Lotta

Nilla sa...

Underbara inspirationsbilder!

Hittade en hel del andra fina bilder här också :) Undrar om jag alls har varit inne här tidigare? Kommer iaf helt klart fler gånger :)

Ha det bra!

Nilla

Camillas nya hem sa...

Nä men, dumma kamera! Hoppas det ordnar sig!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Speciellt bild nr 4 förmedlade en så härlig känsla... Mysigt!

Hoppas att det går bra för dig när ni nu verkar vara tvungna att göra något motvilligt. Ha det gott!

Ekebo sa...

Vilka härlig arbetsrum du visar. Får genast lust att fixa lite i vårt rum men först en promenad i höstsolen. Kul att du gillade mitt inlägg med hjärtan, tack tack. Kram Malin

alegni sa...

fina bilder! jag borde renovera mitt arbetsrum, men jag kommer mig inte för. jag vet precis hur jag ska ha det, men det där med att plocka ut allt o börja på... oj, så svårt det är!
egentligen skulle jag vilja ha nya möbler också, men det blir nog att måla de gamla istället :/