måndag, juni 23, 2008

Möbler i rörelse :)

Fick ett ryck då jag städade till midsommaren och möblerade om i köket! Soffan hamnade under fönstren och bordet svängde på sig. Mattan är väck nu, mycket lättare att städa - märkte jag ju snabbt... Ett par gröna kuddar i soffan, den nya vaxduken på bordet och lite ändrat på hyllan. Gipsavtrycken gjorde vi av Storebrors hand (3 år) och Storasysters fötter (6 mån) med hjälp av trolldeg som vi tryckte ut i lagom stora plastlådor. Avtrycken gjordes i degen och sen hällde vi i gips. Då gipset stelnat knaprade vi loss trolldegen.

Ljusare och somrigare blev det i köket, tycker jag!

6 kommentarer:

Nicole sa...

Så härligt ni har det i er matvrå och ännu finare blev det nu! Det är nog mest praktiskt att inte ha matta under bordet i en barnfamilj! Jättefina bilder i dina tidigare inlägg också! Fatet med stenar och rosor var underbart! Jag skulle vilja ha ett litet fågelbad någonstans, men har inte fått till det ännu.

MiaMaria sa...

Hej!

Tack för titten...

Kommer ev skyltar på min pysselblogg......om du är sugen.
Och mera tävlingar du får hålla koll på mig....

Så mysigt ni har det i köket!!!!

Nu ska jag kika lite till hos dig. Välkommen åter till mig!

MiaMAria

Galleri MochB sa...

Vad fint det blev! Ombyte förnöjer eller vad brukar man säga, fast jag vet inte om det passar in i detta sammanhang...:O) Jag har också planerat att svänga på vårt matbord, så det kommer jämsides med soffan. Men väntar ännu på köksön...

Hanna sa...

Det blev jättefint! Kanske använder ni soffan mycket mera nu :)

På andra sidan väggen sa...

Ditt kök ser jätte mysigt ut! Jag har också tagit undan mattorna pga städningen, fast jag saknar dem lite - de piggade ändå upp våra golv lite.... Kanske de åker fram igen rätt som det är.

Kram,
Ann

Fröken Fräken sa...

Ja, man får ta till bedjanden och brev för att få till bättre väder. Alla medel är väl tillåtna?

Jag skulle också vilja få in en kökssoffa i köket, men då får nog tyvärr inget bord plats. Men visst är det roligt att möblera om!