fredag, mars 07, 2014

I vitrinskåpet


För tillfället har jag rätt bra ordning i mitt vitrinskåp. Det händer så lätt när jag ofta flyttar och byter om prylar hemma, att jag bara slänger in saker och ting här i skåpet och då blir det rörigt värre. Mycket trevligare att ha på belysningen i skåpet också när det är snyggt och prydligt innanför glasrutorna :) Kastehelmi sockerskålen och gräddkannan har varit mina föräldrars, så dom är "äkta 70-tal". De två registreringsskyltarna som syns storgillar jag och dom var Nina så givmild och skänkte mig.


Här samsas verkligen allt och lite till. Nytt och gammalt - tjusigt och skruttigt - blankt och nött - loppis och stora inredningsvaruhuset. För att det inte ändå ska bli för mycket småprylar så har jag samlat en del av dom i två fina korgar med lock. 


Nu blir det helg och jag har haft ledigt redan idag! Det blir en helg med kalas både hemma och borta och en spännande middagsträff däremellan :)9 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Snällt av Nina att ge bort de fina skyltarna. Och en sån där bokdiamant måste jag vika nån gång också, granarna kan man ju inte ha fram längre. Eller så tar man bort toppstjärnan och kallar dem pyramider istället, hehe :-) Ses imorgon!

Petra sa...

Jag gillar också bokdiamanten! Söt som bara den! Och angående kvällen... jag har nog varit på väg sådär i tanken, men med ett himla digert helgprogram i övrigt, så väljer jag att stå över denna gång. Tyvärr, för det hade varit toppen att träffa alla! En annan gång.

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

tittar in och önskar dig en fin start på den nya veckan nu. Må gott från Maria

Anonym sa...

Snyggt!
Gillar både innehåll och färgkombon ♥

Nilla Q sa...

Snyggt! Bra med ett vitrinskåp så att man kan se alla fina saker.

Kram Pernilla

HD Wallpaper sa...

Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.

kristen stewart hot sa...

Hey keep posting such good and meaningful articles.

الصفوة جروب sa...

هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

شركة المثالية لمكافحة الحشرات
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
______________________________________________________________________________________________________________
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

الصفوة جروب sa...

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض